Haberler

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den tehdit gibi sözler!

Güncelleme:

Kayserispor'un 3 kırmızı kart gördüğü ve 90+9. dakikada yediği golle Galatasaray'a 3-2 mağlup olduğu maç sonrası Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den çok sert açıklama geldi.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, 3-2 yenildikleri maçın ardından stat önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Sinirli olduğu gözlenen Bedir, çok sert ifadeler kullandı.

Erol Bedir maç sonrası yaptığı açıklamada, "Galatasaray buraya 1 puanla gelmişti. Burada kazanmalıydı. Bir şekilde kazanmalıydı. İki futbolcumuz, Galatasaray'a neden gol attınız diye cezalandırıldı. Emre Mor niye atıldı anlamadım. Herkesin vicdanına bırakıyorum. Bu iş burada bitmeyecek" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den tehdit gibi sözler!

"BU İŞ BURADA BİTMEYECEK"

Bedir şöyle devam etti, "Yazıklar olsun! MHK ve TFF, yarın toplanacak ve hakemlere 1-2 maç ceza verecek. Anladığım kadarıyla çok değişik şeyler oluyor, çok farklı şeyler oluyor. Sizin Galatasaray'ı yenme şansınız yok diyorlar. Galatasaray yenilseydi, belki başka dengeler bozulacaktı" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Kayserispor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (92)

ZaZaKi:

rezil takım anca böyle böyle maçları alır. . . .

112
53
yanıtYanıtla
Ali:

Ne oldu zazaki gücünemi gitti kazan seninde olur boş boş konuşmayın

yanıt33
yanıt86
MERT:

Ne oldu caciki zoruna gitmiş herhalde galibiyet

yanıt2
yanıt0
Gandi:

Noldu laaa zuzukiii türüç için girdiği pazarlıktan pay mı kaybettin. . .

yanıt0
yanıt0
METIN OKTAY:

AGLAMA EROL BEDIR AGLAMA. GALATASARAYA KARSI HAKEMLER ICIN IMZA ATARKEN DÜSÜNSEYDIN. SIMDI AGLAMA

54
84
yanıtYanıtla
Göktuğ:

İnsan olsanız biraz utanırsınız ya. Bu cinlerde utanma da yok. Rize maçı rezaletinden sonra demek ki herşey aynen devam ediyor. Utanmazlar.

yanıt0
yanıt0
muhammet çetintürk:

yazık ettiler kayseri ye. günah yahu. federasyon bunun altından nasıl kalkacak .

30
28
yanıtYanıtla
mehmet:

Kayseriye verilen İlk iki kırmızı kart hatalı. Birincide Babel kendini yere atıyor, kayserili yoktan yere sarı kart görüyor; ikincide mariano kendini atıyor, kayserili sarıdan kırmızı görüyor. . . Hakem görmediği iki pozisyonda gs lehine açık hata yapıyor. Sarı kartları bol veriyor ki VAR''dan dönmesin. Sonra gs golü attıktan sonra laf olsun torba dolsun diye emro mora ve kulübeye kırmızı gösteriyor. Rezalet!

40
18
yanıtYanıtla
...:

Birader sana fanatikliğinden zihnin oyunlar oynuyor. Aç bütün inceleyen hakemlere hepsi aynı şeyi söyledi Rıdvan hariç o da hakem değil zaten. ^kırmızıda doğru Emre Morun da doğru Kayserinin 2. golünde de net dirsek var Marcaoya. Haa o temas düşürür mü bence düşürmez o da gol ama sen değmeyeceksin adama hakem faulu verirsede ağlamayacaksın.

yanıt0
yanıt0
KADIKÖYLÜ:

YALNIZ EMRE MORA GÖSTERİLEN HATALI İDİ, KULÜBEDE NELER OLDU BİLMEDİĞİMİZ İÇİN YORUM YAPAMIYORUM, İPTAL OLAN GOLLERDE DOĞRU, HAKEMİN MAÇ İLE İLGİLİ TEK HATASI MAÇIN KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, ÇOK ABARTILIYOR BAZI ŞEYLER, FENERLİYİM AMA MAÇI GALATASARAY HAK ETTİ

yanıt3
yanıt2
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title