Haberler

Polisler, Denizlispor Başkanı Ali Çetin'i dövüp kaburgasını kırdı!

Güncelleme:

Süper Lig'de sezona yarın son şampiyon Galatasaray'ı konuk ederek başlayacak Yukatel Denizlispor'da, karşılaşma öncesi şok bir olay yaşandı. Yeşil-siyahlı kulübün başkanı Ali Çetin ve 2 oğlu gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakılan Başkan Çetin, "Oğlumun birisinin burnu kırık. Benim kaburgamda kırık var. Halimiz ortada." dedi.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ailesiyle birlikte dün Kurban Bayramı tatili için Fethiye'ye gitti. Çetin, saat 19.00 sıralarında ilçede bulunan bir balık restoranında akşam yemeği yemek istedi. İddiaya göre, burada Çetin ile restoran yöneticileri arasında masa rezervasyonu konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın karşılıklı küfürlerle büyümesi üzerine Çetin ve beraberindekiler restorandan ayrılırken, lokanta çıkışında caddede tartışma devam etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kavganın büyümesi üzerine Çetin ve 2 oğlu gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan Çetin ve oğulları daha sonra serbest bırakıldı. Çetin'in olayda görevli bir polis memurunun tabancasını belinden almaya çalıştığı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürüne hakaret ettiği de iddia edildi.

"BİR TRAFİK POLİSİ BENİ YERE YATIRMAYA ÇALIŞTI"

Denizli'de özel bir hastanede tedavisi süren Başkan Ali Çetin, olayla ilgili açıklama yaptı. Çetin, "Biz yemek için restorana gittik. Orada rezervasyonumuz olmasına rağmen 'yer yok' dediler. Yerimizi herhalde birisine vermişler. Orada küçük bir tartışma oldu. Duruma kızıp oradan çıktık. İki aile olarak 8 kişiydik. Arka taraftan ana caddeye çıktığımızda arkamızdan restoranda tartışma yaşadığımız 5-6 tane genç geldi. O sırada kaldırımda da 2 trafik polisi vardı. Arkamızdan gelen grup polislere bir şeyler söyledi. Bunun üzerine bir trafik polisi beni yere yatırmaya çalıştı" dedi.

Polisler, Denizlispor Başkanı Ali Çetin'i dövüp kaburgasını kırdı!

"BÜYÜK OĞLUMA BİBER GAZI SIKTILAR"

Kendisine müdahale eden polise, "Ne var kardeşim, ne yapıyorsunuz siz?" dediğini belirten Başkan Ali Çetin, "Diğer polis gelip arkamdan biber gazı sıktı. Küçük oğlum yüzümü yıkamam için su getirdi. Büyük oğlum da duruma tepki gösterdi. Ona da biber gazı sıkıp yere yatırmışlar. Oğlum, 'Ben avukatım, bunu yapmaya hakkınız yok' diye bağırdı. Beni yere yatırıp ters kelepçe taktılar. ' Denizlispor Başkanıyım, yarından sonra maçımız var' dedim. Beni bir arabaya bindirdiler. Emniyete götürdüler. Oğlumun birini bir yere, diğerini bir yere yatırmışlar. Başlarında 2'şer polis vardı" ifadelerini kullandı.

Polisler, Denizlispor Başkanı Ali Çetin'i dövüp kaburgasını kırdı!

"OĞULLARINIZIN GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE DAYAK YEMESİ ÇOK ZOR"

Olay sonrası polis şiddetine maruz kaldıklarını iddia eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin şöyle konuştu:"Oğlumun birisinin burnu kırık. Benim kaburgamda kırık var. Halimiz ortada. 'Onları bırakın, beni dövün' dedim. Sonra 2 polis daha geldi ve beni dövmeye başladılar. Ondan sonra kendimi bıraktım zaten. 'Oğlum savcıya bilgi verin, böyle yapamazsınız' dedi. Bize, 'Şerefsizler, buranın hakimi de savcısı da biziz, siz zaten hep böylesiniz' dediler. Ağza alınmayacak laflar ettiler. Bütün emniyet teşkilatına bunu mal etmemek lazım. Böyle çürük elmaların temizlenmesini herkes gibi biz de istiyoruz. Konuyla ilgili ifadelerimizi verdik. Hepsinden davacı olduk. Olayla ilgili kamera kayıtları da var. Bundan sonrasına adalet karar verecek. Oğullarınızın gözünüzün önünde yarım saat dayak yemesi ve hiçbir şey yapamamak çok zor. Allah büyüktür, böyle bir şey yaşadığımız için üzgünüz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Denizlispor Haberler

500

Yorumlar (106)

Selçuklu:

Başkan ve ailesine geçmiş olsun. Polislerin yaptığını kınıyorum. Bir iki çürük polisi, diğer polislere mal edemeyiz. Ama; mutlaka çürükler ayıklanmalıdır. Süper Kulüp başkanına bu yapılıyorsa, sıradan insanlar acaba ne ile karşı karşıya kalır.

45
116
yanıtYanıtla
Engin:

Sıradan insanlar sen benim kim olduğumu biliyormusun demez herhalde.

yanıt45
yanıt4
sıradan insan:

sen hala kast sisteminde yaşadığımızı zanneden saygıdeğer burjuva. Bu ülkede hukukun herkese eşit olması gerektiğine inanmamanız ne acı. Sıradan insana ve üst düzey yöneticiye ayrı olması inancınız hiç hoş değil.

yanıt24
yanıt8
Selçuklu:

Arkadaşlar geçen sene görevini yapan, trafik polis memuru arkadaşımız, İstanbul İl Milli Eğitim müdürünün içinde olduğu aracı çevirmiş ve hakaretlere varan davranışlarla karşılaşmıştı. Bu konu ile ilgili görevini yapan polis arkadaşı görevini doğru yaptığı ve adam kayırmadığı için gurur duydum. İstanbul İl Milli Eğitim müdürünü kınamıştım. Sonra o polis arkadaş bir takım kişilerle mahkemelik olmuştu. Ayrıca; arkadaşlar bir düzeltme yapayım, sıradan vatandaş derken normal vatandaş demek istemiştim. Ayrıca; ben burjuva değil normal bir vatandaşım. Doğruya doğru, eğriye eğri, demeyi bilmeliyiz.

yanıt29
yanıt2
Kürşat:

Haber tamamen gerçek dışı o başkanım diyen kişinin hastanede bile polislere yaptığı küfür ve tehditlere ben şahit oldum.şimdi polismi suçlu allah polislerimizin yardımcısı olsun.onlara sabır versin. Polisler iyi sabırlı davrandı vatandaş bile çileden çıktı bu şahsın yüzüne.

47
15
yanıtYanıtla
HASTANEDE NE ISI VARDI:

KüRSAT. . . SAHIDIM DIYOSUN, KANIT YOK. . . HASTENEDE CILEDEN CIKTI DIYORSUN. . . ZATEN KIRMASLARDI ORASINI BURASINI KI O YüZDEN HASTENEDE. . .

yanıt6
yanıt7
HAK HUKUK HERKESE:

Sen çocukların ile beraber o kadar dayak yesen, değil polisler Emniyet Genel Müdürüne bile küfür edersin, siz gidin biri hakkında şikayetçi olun bakalım polis her şikayet edilene böylemi davranıyor, belli ki restoran kallavi.

yanıt2
yanıt1
Ali:

Polisin kanunen dõvme hakki var mi?burasi hukuk devleti..cezayi polis verecekse bu devlet hakimlere neden bosuna maaş oduyor

yanıt2
yanıt1
Kaporta ustası:

Hiçbir polis böyle birşey yapmaz hele böylesi ensesi kalınlara öte git demez gariplerim artık nasıl çileden çıkardılarsa polisleri onlarda paket yapmışlar sıkıntı Yok azıcık adam olaydınız

30
15
yanıtYanıtla
Gözü kara:

Sen kendini kanundan polisden büyük görürsen kafanida kirarlar allah bilir polise nasil bir hakaret etdin polisin canini nasil yaktin ki böyle davrandilar Bu spor adamlari neden böyle

29
14
yanıtYanıtla
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title