Haberler
Güncelleme:

Karısı kuzeni ile kaçan koca canlı yayında şişeyle saldırdı, Esra Erol apar topar yayını kestirdi

Evli ve bir çocuk annesi kadın, eşinin 20 yaş büyük olan evli kuzeni ile kaçtı. Bir çocuğunun annesi olan eşini bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen Okan isimli genç, yasak aşk yaşayan eşinin sözlerini duyunca canlı yayında stüdyoyu birbirine kattı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (94)

Ömer:

Bu hanım efendi, Türkiyede evlilik ve aile kavramını bitirmeyi kafaya koymuş.

72
1
yanıtYanıtla
Nokta:

Doğru söze ne hacet, haklısın. . . . . . .

yanıt24
yanıt0
Sakaryalı hatun:

İnsanlar ahlaksizsa , Esra ne yapabilir?

yanıt10
yanıt17
XX:

ESRA DA BIRAKMIYOR Kİ AVUKAT KONUŞSUN. O GÜLER YÜZLÜ KADIN

yanıt2
yanıt0
son şehzade:

yahu şu rezilleri ekranlara taşıyanlara buna sebep olanlara yazıklar olsun bu ne gevşeklik nerede bu aile bakanlıkları nerede bu ahlak bakanlıkları milleti ne hale getirdiniz tüh size

55
10
yanıtYanıtla
lll:

hayatın gerçekleri

yanıt4
yanıt13
yorumcu:

esraya fırlatsa olacaktı bu nasıl bir iğrenç proğramdır ya yeter artık bu düzmecelerle insanların evliliklerini kararttıgın

60
2
yanıtYanıtla
asd:

kadına neden şiddet diye bağıranların şiddeti önlemek için ''neden şiddet uygulandığını'' araştırmaması art niyettir, çıkarcılıktır.

60
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Eğitim seviyesi düştükçe bu programlara ilgi artmaya başladı,acil olarak köy endustirileri açılmalı lise diploma zorunluluğu getirilmeli,oy kullanma için lise diploma şartı gerekli

31
21
yanıtYanıtla
gercek:

Insanlar yorumlarini hep son gelinen noktaya bakarak yorum yapiyor. O bayan nin neden boyle bir yola basvurdugu bu asamaya nasil geldigine kimse bakmiyor. Adam ayni duduklu tencere hic susmadan konusuyor. Sorunlara bakin evi temizlememis bulasiklari yikamamis be adam sen hanimini hizmetci alarak gorursen insan oldugunu unutursan o da senin kocasi oldugunu unutur. Bazan kisiler cikmaza girdigi zaman yani denize dustugu zaman yilana sarilir bu da boyle olmus

16
34
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Doğru tespit.

yanıt7
yanıt17
Sakaryalı hatun:

Katılıyorum.

yanıt3
yanıt9
Mehmet:

Kocasının suçu var diye yılana sarılan suçsuz mu. Yılana ya da başka bir şeye sarışmafan eşini aldatmadan ayrılsın o zaman ..ama olur mu önce yılanı garantilesin sonra bıraksın kocasını. Mibareyiçalan kılıfını hazırlasın mı. İmana kızıp orucunu bozana aferim deyip ibadeti kabul mu olacak. Ahlaksıxlığın mazereti olmaz. Ayrılabilirsin insan gibi edebinle ayrıl sonra git evlen

yanıt1
yanıt0
BAK SEN:

Ne kadar boş bir yorum. İstemiyorsa aldatmasımı lazım. Git boşan sonra ne yaparsan yap. Hemen akladınız aklınızca. Yazık sizin gibi kafalara o stüdyodakilerden düşünce yapısı olarak farkınız yok.

yanıt4
yanıt2
Bahane cok:

Edep namus haya dediğimiz değerler kadının veya erkeğin görevini yapmadığı zaman rafa kaldırılacak değerler değildir. Insanı insan yapan kıymetlerdir. Eğer bir bahaneye sarılıp bu değerlerini görmezden geliyorsan seni insan olmaktan çıkaran o baha değil yine kendinsindir. Sebep ne olursa olsun bir erkek veya bir kadın heleki ortada bir yavru varsa namusunu hayasini elden bırakamaz. Bunu dinimizde imanımızda orfumuz adetimiz ve hatta insanligimizda kabul etmez.

yanıt3
yanıt2
ÖNCE EDEP:

Sakaryalı hatunmusun, erkekmisin bilemem fakat her haberin altında renkten règne girip farklı karakterlerde yorumlar yazıyorsun.Ya olduğun gibi görün.Yada göründüğün gibi ol !

yanıt0
yanıt0
memet:

esra erol müge gibi benzeri varlıklar para için bu toplumu zehirliyor istanbul sözleşmesi ve 6284 sayılı iftira kanunu ile toplumumuz yok oluyor lütfen herkes açıp okusun bu kanunları

41
4
yanıtYanıtla
Ah ah:

Reis okuduysan ne yazıyor bi at da bakalim

yanıt2
yanıt5
TURK:

BU TARZ PROGRAMLAR KALDIRILMALI RUTUK NERDE DEVLET NERDE BU KADAR SACMA PROGRAM OLMAZ

40
3
yanıtYanıtla
Vahşet !:

Canlı yayında böyle yapan 4 duvar arasında neler yapmaz ! Tip zaten potansiyel suçlu tipi var.

17
25
yanıtYanıtla
awaz:

Kadının yaptığı doğru adamın yaptığı mı yanlış. komik insanlar sizi :)) siz değerli komedyen arkadaşlar klavye başında heba oluyorsunuz sizi sahneye alalım.

yanıt28
yanıt4
Mehmet:

Barbar tipli birisi zaten.

yanıt1
yanıt11
Hapis Cezası olmalı:

Evli bir kadın evli birisi ile zina yaparsa en az 6 yıl hapis cezası verilmeli. İki yuva ve çocukların hayatını çalmanın cezası olmalı. Cezasının yargı verirse öfkeli gururu hiçe sayılan kadın ve kocanın şiddet uygulaması da azalır. Böylece ekranlara da çıkamazlar. Hapis korkusu ile en azından boşanıp birilerine giderler. Hayatlar mahvolmaz. Kimin olduğu belli olmayan çocuklar olmaz. .

37
5
yanıtYanıtla
ömer alkanat:

insanlara ibret olsun diyorsunuz ama toplumda ahlaksızlıgı normalleştirmeyin

41
0
yanıtYanıtla
AAHMET TERZİ:

BÖYLE YASALAR OLURSA BU ÜLKEDE DAHA ÇOK BÖYLE OLAYLAR OLAÇAK

yanıt13
yanıt4
Kutsal Aşk Palavrası:

Dizilerde filmlerde aşk denilen geçici durum öyle büyütülür kutsallaştırılır ki aşk için aldatma normalmiş gibi gösterilir. Bu utanmazlar da ekranlara çıkar. Niye sevmiş sevmek suçmuymuş palavrası. Boşan kimi seversen sev.

34
5
yanıtYanıtla
2021:

Esra Erol programı topluma ibret değil birkaç çürük elma ile tüm toplumun ahlak yapısını çökertmeye çalışmaktır. Yani evinde mutsuz olan herkes birilerine kaçsın deniyor ve reyting uğruna bu gibi olayları normalleştirip insanların aile yapısını yok etme çabasıdır.

35
3
yanıtYanıtla
Ferit turuncu:

Atv de yayınlanıyor.

yanıt11
yanıt1
YAZGÜLÜ:

esra aldığı paraya bakıyor bizde ağızımızı ayırıp izliyoruz esraya para kazandırıyoruz. sanki orası mahkeme salonu git mahkemeye boşan tv ye çıkıp kendilerini rezil ediyorlar yarın birgün çocukları büyüyp o yayını izleyecekler hiç utanmıyacaklar anne baba olarak ayıp ayıp.

36
1
yanıtYanıtla
aa:

çok dogru. . . . . . .

yanıt15
yanıt0
sinemacı:

şeytanın ve seytanlaşmış insanların şerrinden sana sığınırız YA RABBİMM

35
1
yanıtYanıtla
Labelep:

Şu esra erola sinir olup nefret eden bir ben miyim?

32
4
yanıtYanıtla
çarşı61:

evet

yanıt3
yanıt9
reezilsiniz:

iğrenç mide bulandırıcı ve rezilsiniz. esra erol ve onun gibilerin kesinlikle ekranlara çıkartılmaması gerekiyor.

30
6
yanıtYanıtla
EYORUMAM:

Evlenmeden sevgili diye bir şey var ve son zamanda yaygınlaştı zinakarlar ülkesine döndük kız çocuklarının anaları da iyice ahlaksızlaştı son dönemde edep kalmadı

30
3
yanıtYanıtla
senar:

Yine bir esra erol klasiği

28
3
yanıtYanıtla
DrDiyarbakır:

Bu saçma iğrenç programlara kim müdahale edecek kapatacak

30
0
yanıtYanıtla
Fuat allıturnam:

Belli bir sığır kesimini oyalamak,uyutmak için bilinçli yapılıyor bu programlar.

yanıt10
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Alper de alpermiş gerçekten, yakışıklı. Bu güzel yüz keşke böyle bir şey yapmasaydı. :(

3
26
yanıtYanıtla
Ukala:

Ne diyorsun sen be! Kafayımı yedin salak şey

yanıt11
yanıt3
fetdat:

işte kadının böyleside var

29
0
yanıtYanıtla
TOPLUM MÜhendisliği:

Türkiye nasıl yıkıldı konusu işlenirken 100 yıl sonra senin de ne kadar bunun için çalıştığın BATILILAR tarafından okullarda okutulacak MÜGE ANLI. Nerde sapkın ilişki var nerde aile kurumu nasıl çatırdatılır nerde bir uç örnek var seçerek alıp programında işlediğin anlatılacak. Sözde araştırmacı gazeteci. UYAN MİLLETİM prim verme bunlara sonra çok geç olacak.

27
2
yanıtYanıtla
dikkatli:

MÜGE ANLI değil kardeş ESRA EROL olacaktı

yanıt0
yanıt0
MISRA VAROL:

SUYU NEDEN KAĞIT BARDAKTA VERMİYORLAR SIRF PRİM YAPMAK İÇİN ATSIN DA REYTİNG YAPALIM DİYE

22
5
yanıtYanıtla
HAMİT:

Yorum yok ben bu tip programları seyretmiyorum sizde seyretmeyin. Hala anlamış değilim bu tip programlara devlet niye bir düzenlemeye tabi tutmuyor veya yasaklamıyor. Bizim anladığımız insan hakları ve demokrasi bu değil.

27
0
yanıtYanıtla
Sayko:

Ulan bosanırsın, ondan sonra erkek veya kadın ne halt edeceksen edersin, ceza kanunu degismeli, bu tur insanlar en agir cezalar verilmeli, anayasa ile beraber tum yasalarda yenilenmeli. Yasa çıkarmak tbmm nin görevi ama tbmm çalışmıyor, Çalışmayan parti ve vekillere hakkım helal değildir.

25
2
yanıtYanıtla
olaya bak:

şok şok şok. reytingler yükseldikçe esraeröl neşeleniyor. millet birbirini yesin canlı yayında

25
1
yanıtYanıtla
murat arslan:

evet rezillik ama unuttuğunuz birşey var para para para reyting olunca herşey mübah olur :D:D:D

21
4
yanıtYanıtla
Naim:

Seviyesiz insanlar

25
0
yanıtYanıtla
KÜRŞAD:

Bu ahlaksızlıktan bizene kardeşim. Bu ahlaksızları görmek zorundamıyız. Bu tür programlar yasaklanmalı yayından kaldırılmalı. Ahlaksız kadınlar ahlaksız erkeklerin ne halt yediği umurumuzda değil

24
1
yanıtYanıtla
X:

HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ. . . . . MİLYONLARIN DÖNDÜĞÜ BİR PROGRAMDA. . . . KÖTÜ VEYA GAYRİ AHLAKİ DURUM YOKTUR. . . TOPLUMSAL BİR VAKA'' NIN ANALİZİ VARDIR. . . DOLAYISIYLA RTÜRK SUSAR. . . . ŞİKAYET OLSA DA SUSAR OLMASA DA. . . . AMA SUSAR. . .

yanıt11
yanıt0
x:

İşte En Büyük Sorumuz. . . Bu ve Böyle Aile Yapıları Bizi Geleceğe Taşımaz. . . Toplumun Temel Direği. . . . İnsanın Kalesi Olan Aile. . . . Ülkemizde ne yazık ki. . . . Çok Zayıfladı. . . . GÜÇLÜ AİLE GÜÇLÜ TOPLUM. . . GÜÇLÜ TOPLUM GÜÇLÜ MİLLET. . . . . GÜÇLÜ MİLLET GÜÇLÜ DEVLET. . . . İNSANCA YAŞAYABİLECEK STANDARTLARA SAHİP AİLE İSTİYORUZ. . . . BUNU YAPMAK ÖNCE DEVLETİN SONRA TOPLUMUN GÖREVİ. . . . .

18
6
yanıtYanıtla
Esma:

Kadınım ama bu rezil kadını görünce kadınlığımdan utandım. Allah böyle rezil kadınların hakkından gelir

yanıt15
yanıt1
Trakyalı:

ATV kapatılmalı bu programlar Müge Esra Erol yasaklanmalı Türkiye’de bunlar ahlaksızlığa sebep ve sonuçtur !

22
2
yanıtYanıtla
DADAŞ:

BULUNMAYANLARI BULAN ESRA VE MÜGE VAR NASIL BİR İŞ ANLAMIYORUM DEVLETİN KOLLUK KUVVETLERİ NE İŞ YAPAR BU KADINLAR KİM VE BUNLARA BU YETKİYİ KİM VERİYOR AYRICA BU AHLASIZLIKLARINDA CEZASI OLMASI GEREKMİYORMU

21
2
yanıtYanıtla
mustafa:

ya bunlar kesin çılgın paralar alıyorlar bu programlara çıkmak için yoksa her türlü haltı yiyip bide nasıl ekrana çıkarsın?

20
2
yanıtYanıtla
Türk:

Paradan ziyade esra erol un kayinbabasi zamaninin ünlü mafya babalarindan. Dolayisiyla kolay buluyor. Kolay tv ye cikmaya ikna ediliyor. Mesela bir programda. Neden ciktin tv ye diye soruyor suclanan bir adama. Adam ekibiniz gitmemize izin vermiyor ki diye cevapliyor. Para bu rezilligi ustune almaktan degerli değildir.

yanıt0
yanıt0
RRRRR:

BU PROĞRAMLARI ANCA A T V YAPABİLİ, R REZİLLİK

11
10
yanıtYanıtla
OSMAN:

Atv bu proğram sana hiç yakışmıyor

13
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

tüm ülkenin önünde yaptığı ahlaksızlığı bu kadar rahat ve normal birşeymiş gibi anlatan kadına diyecek çok şey var ama susmak en güzeli . bu program bir kurgu ise çok yanlış eğer bu olaylar doğru ise ülkemiz ahlak olarak çökmüş demektir.

19
0
yanıtYanıtla
Sos:

6 yıldır evli 5.5 yaşında çocukları var çocuk 6 aylık doğmuş olması gerekir

16
3
yanıtYanıtla
misafir:

Hamile kaldigi icin evlenmek zorunda kalmislar

yanıt0
yanıt1
HACI:

OÇOCUKLARIN NE GÜNAHI VAR NAMUSLU KADIN ONLARDANDAMI İKİNİZDE UTANMADINIZ

16
2
yanıtYanıtla
Ykmm:

Başkan en az üç çocuk diyor bu gidişle bırakın üç çocuğu aile kalmayacak

18
0
yanıtYanıtla
Mustafa:

Esra Erol programı kalkmakli çok kötü örnek oluyor küçükleimize

14
4
yanıtYanıtla
Yahya 21:

Bu RTÜK ne işe yarıyor? Diğer kanallarda pis programlar çıktı zaman kanala ceza vermesini biliyorsunuz, atv denen kanala niye ceza vermiyorsunuz? Adaleti olun ayıptır böyle olmaz!

18
0
yanıtYanıtla
gogo:

yemez

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

Bu kadının yayın hayatına son verin. Ne yapsam kendimi kurtarırım telaşında yine evlilik üzerine olaylarla milletle oynamaya devam ediyor.

14
3
yanıtYanıtla
Alii:

Ne alaka milletin pislik yüzünü ortaya çıkarıyor. Polise gitse kadını bulamazdı şimdi en azından bulunuyor ve mağdur insanlar neyin içinde olduklarını biliyor. Senin evlilik dediğin şey kalmış mı bu insanlarda, güldürme beni.

yanıt3
yanıt4
UFUT:

RTÜK bu ahlaksız proğramı niye kaldırmıyor

14
3
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Evlilik programları tekrar yapılsın. Bende katılıp meşhur olmak istiyorum..:))

8
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Esra Erol programı reyting uğruna insanların aile yapısını bitirme programıdır.

14
0
yanıtYanıtla
Rere:

Mal arkadaş Allah sana gül gibi bir bayan nasip etmiş ama zamanında değerini bilmemişin şimdi gelmişin yandım Aney türküsünü söylüyon

4
10
yanıtYanıtla
Firavun:

Bu nasıl bir iş böyle programlar halk kültürünü bozar. Gösterilmesi yanlıştır

12
2
yanıtYanıtla
Evet:

Tamam kaçanlar pislik ama bu adamda ki rahatlık da bir garip. Tencere kapak tava

11
2
yanıtYanıtla
56lı:

Bu programları izlerken Türkiye de ki insanların hep böyle ahlaksız insanlarla dolu olduğu algısı oluşuyor insanlarda.Oysaki bu ahlaksızlar yüzde 1 be değil. Bu ahlaksızların geçmişi bir araştırılsın bakalım bak nelerle karşilaşılacak

13
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title