Haberler
Güncelleme:

Kardak kahramanlarından Tuğamiral Ercan Kireçtepe SAT Komutanlığı'na atandı

Dün Resmi Gazete'de yayınlanan kararla 24 yıl önce Kardak Adası'na Türk bayrağını diken ve Poyrazköy kumpas davasında tuıtuklanıp 4,5 yıl cezaevinde kalan Tuğamiral Ercan Kireçtepe, SAT Komando Komutanlığı'na atandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

AdaletsizAdalet:

Savaş oyunları ile oyalanmayalım. Yunanı azdıran ingiliz ajanlarıdır. Türk Yunan dost olursa dünya ekonomisini sarsacak bir turizim devi ortaya çıkar. Dost olmaya çalışın. yunan halkı da bizleri gibi sıkıntı içlerindeki ingiliz ajanlar bizde olduğu gibi.

7
27
yanıtYanıtla
Dayıı:

Domuzdan post, yunandan dost olmaz yeğen

yanıt2
yanıt1
COŞKUN:

saçma saçma yazmayın. adamlar Türklere karşı silahlı eğitim kampları kurmuş açın biraz okuyun. yunanın Türk düşmanlığı için kimsenin aak yaptığı yok. adamlar imkanı olsa seni küvette kendi kanınla boğacak sen burada komşu dost myhabbeti yapıyorsun. bence ajan sensin.

yanıt13
yanıt3
DOĞRU AMA:

Dediklerin ekonomik açıdan doğru eğer yunanlar adam olsa, ekonomik iş birliğinin 2 tarafa da çok faydası olur. Ama bunların içerisine öyle oturmuş ki 400 yıllık Osmanlı idaresinde yaşamak bir çoğu seni beni diri diri kesmek için fırsat bekliyor. . .

yanıt2
yanıt0
TÜRKÇÜ TÜRK:

TÜRK ün TÜRK ten başka dostu yoktur

yanıt4
yanıt2
Vatandaş:

Sen, Tc, hükümetinin generaline, amiralline inanmayacaksın, bir sümüklliye, elinde el arabası ile sahte evrak taşıyan bir şerefsize, devletin en gizli bilgilerini önüne gelene dağıtmasına müsade edenleri görme, şim kalkıyor vay kahraman diyorsun. Hangi yüzle?

29
2
yanıtYanıtla
abdulbaki:

tebrik ederim. fakat kardak şimdi yunanın işgali altında, eşek adası vardı gazeteciler gider resim çekerlerdi o adada yunanın işgalinde.

18
4
yanıtYanıtla
orhancan:

Türk Silahlı Kuvvetleri o kadar aciz DEĞİL. Mazotu kendi cebinden doldurmuş.

4
12
yanıtYanıtla
turan:

çok iyi olmuş da şu 5-6 yıl önce yunanın işgal ettiği asker-füze yerleştirdiği 7 büyük adamız ne olacak hadi küçükleri saymıyorum bile. son 15 yılda ülkece milletçe kendi gözlerimizi ve kendi kulaklarımızı en acı gerçeklere bile kapatma ustası olduk.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title