Haberler

Kaleci Okan Kocuk, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan kaleci Fatih Öztürk'ü transfer etmesinin ardından 3. kaleci konumuna düşten Okan Kocuk, teknik direktör Fatih Terim'e takımdan ayrılmak istediğini iletti.

Galatasaray'da Fatih Öztürk'ün gelişiyle bir anda 3. kaleci konumuna düşten Okan Kocuk, teknik direktör Fatih Terim ve teknik heyet ile bir görüşme gerçekleştirdi ve ayrılmak istediğini dile getirdi.

25 yaşındaki file bekçisi, takımdan ayrılma isteğini teknik heyete bildirdi ve oynayabileceği bir takıma gitmeyi düşündüğünü söyledi.

"ACELE KARAR VERME"

25 yaşındaki file bekçisinden acele bir karar vermemesini öğütleyen teknik heyet, Fatih'in birinci kaleci olmadığını ve kim daha iyiyse onun oynayacağını bildirdi.

Geçtiğimiz sezon Muslera'nın sakatlığının ardından kaleyi devralan Okan Kocuk, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 13 maça çıktı. Genç kaleci bu maçlarda kalesinde 24 gol gördü.

2023'E KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

2019 yazında Bursaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Okan Kocuk'un sarı kırmızılı takımla 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Öztürk Galatasaray Okan Kocuk Fatih Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Fb:

Çok doğru karar verdiğini düşünüyorum adam gelişmek istiyor yapancılara vereceğiniz çova çoval paralar türk gençleri yetiştirin

9
0
yanıtYanıtla
sansar selim:

gitsin tabi her maç oynamassa gelişemez aklını kullansın kanka

9
0
yanıtYanıtla
ne diyor:

çok iyi performans göstermiş gibi birde naz yapıyor

4
1
yanıtYanıtla
aslankral:

fb ye git hemen

2
2
yanıtYanıtla
Tarafsız objektif yorumcu:

MAALESEF ÜÇ BÜYÜK TAKIMINDA KALECİLERİ ŞU ANDAKİLER HİÇ İYİ DEĞİL. FATİH ÖZTÜRK,BJK DE UTKU ERSİN,FB DE ALTAY REZALET. ÜÇ BÜYÜKLERDE HATTA TÜRKİYEDE EN İYİ KALECİ MUSLERA AMA O DA TALİHSİZ SAKATLÏK YAŞADI.

2
1
yanıtYanıtla
Zalım:

Hadi inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Pittsburgpirates:

Niye sasirmiski kim ister gese de oynamayi igrenc bir kulup

0
1
yanıtYanıtla
Volkan D:

Stadinda kupa kaldirdigimin cocugu naber

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title