Haberler

Jose Mourinho: Fatih Terim ile çok iyi arkadaşlığım var

Dünyaca ünlü Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho, "Fatih ile çok iyi arkadaşlığım var. Aklımdaki en önemli futbol anılarımdan biri İstanbul'da. Real Madrid ile Galatasaray'a karşı oynuyorduk. Neredeyse turu çeviriyorlardı." dedi.

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, İngiltere'de Telegraph'a özel bir röportaj verdi. Kariyeri boyunca yaşadıklarıyla alakalı tüm soruları detaylıca cevaplayan Portekizli çalıştırıcı, sürpriz mesajlar aldı. Bu sürpriz mesajlar, Real Madrid'den eski öğrencisi Wesley Sneijder ve Galatasaray'ın teknik direktör Fatih Terim'den geldi.

"UMARIM SENİ YENİDEN SAHALARDA GÖRÜRÜZ"

Sneijder, Mourinho'ya, "Beraber muhteşem bir yıl geçirdik. 2010 yılında her şeyi kazandık. Her zaman anılarımda olacaksın, her şey için teşekkürler" dedi. Fatih Terim de selamlarını gönderip, "Umarım her şey iyi gidiyordur. Umarım seni yeniden sahalarda görürüz" ifadelerini kullandı. İşte Mourinho'nun açıklamaları:

"FATİH İLE TRİBÜNLER ARASINDA İNANILMAZ BİR BAĞ VARDI"

"Fatih Terim, fantastik bir ilişkimin olduğu birçok menajerden bir tanesi. İnsanlar bunu çok iyi bilmiyor olabilir. Çünkü, çıkıp tüm dünyaya ne kadar iyi arkadaş olduğumuzu hiç söylemedik. Fatih ile çok iyi arkadaşlığım var. Aklımdaki en önemli futbol anılarımdan biri İstanbul'da. Real Madrid ile Galatasaray'a karşı oynuyorduk. Madrid'de onları kolaylıkla yendik. İstanbul'a gittik ve çok zorlandık. İlk yarı sonunda öndeydik ve tüm dünya maçın bittiğini düşünüyordu. Fatih, oyuncuları, özellikle Drogba ve Sneijder inanıyordu. Fatih ve tribünler arasında inanılmaz bir bağ vardı. Neredeyse turu çeviriyorlardı. Maçın sonunda turu geçtik ve yarı finale kaldık.

"MAÇ BİTTİĞİNDE MUTLUYDUM"

O maçın sonunda Fatih ile birlikte sahanın ortasına kadar gitme ihtiyacı hissettim. Çünkü, bu inanılmaz maç için Fatih'e, oyuncularına ve taraftarlara şükranlarımı sunmak istedim. Böylesi bir şey ancak Fatih gibi bir teknik direktörün takımıyla mümkün olabilirdi. Zannediyorum 4-3 öndeydik ve bitime 15 dakika vardı. Bittiğinde mutluydum. Fatih, gerçekten çok iyi ilişkilerimin olduğu birkaç teknik direktörden bir tanesi."

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jose Mourinho Fatih Terim Real Madrid Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Kenan:

Terimin karekterini bilseydi adını anmazdı

9
27
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Adam dalga geçiyor resmen... neredeyse demiş... ama bizim yandaş medya övüyor diye haber yapıyor... şimdi atlarlar buraya conconlar paratörü övmek için...

5
17
yanıtYanıtla
yorumcu:

Morinyo ters psikolojiye sahip, nefret edilene sahip çıkar, normaldır.

2
17
yanıtYanıtla
Doğru Söz:

Hacı hacıyı Mekke de ...

4
10
yanıtYanıtla
awentador:

Yalan HABER ! Mourinho''nun FatihTerim ile ilgili söylediklerinin Türkçe çevirisi hiçte yukarıda yazıldığı gibi değil açın okuyun . SKORER''in uydurması !

7
7
yanıtYanıtla
SADO:

sen anladında içimizdeki düşmanlar anlamadı be reis sen gs''nin teknik direktörü olsanda fatih terim başkan olsa

6
4
yanıtYanıtla
Koroglu:

IMPARATOR??????

6
3
yanıtYanıtla
Ümit:

4-3 değil 3-2 bitti maç. .

7
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

4-3 dediği 2 maçın toplam sonucu. Yani toplamda 5-3 kazanmış oluyor

yanıt7
yanıt1
RECEP:

adam hakkı olanı haklıya veriyor fazla sözeihtiyaç yok

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title