Haberler
Güncelleme:

AK Partili Yenişehirlioğlu Meclis'ten paylaştığı fotoğrafı, kolundaki saat gündem olunca sildi

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak 'Biz bu milletin ta kendisiyiz' notunu düştü. Yenişehirlioğlu'nun kolundaki 562 bin TL'lik Rolex marka saat dikkat çekerken, paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (165)

Erdal Sahin:

siyaset zenginlerin işi her kademesi böyle sadece sahada gazla çalışan mahalle teşkilatları halktan seçiliyor onun üstü varlıklı ve popüler aile fertlerinden oluşuyor. halktan biri yani varlıklı olmayan biri anca bağımsız aday oluyor o nada çevresi bile oy vermiyor. futbolcu var gazeteci var sanatçı var aşireti var bir tane sıradan vatandaş varmı öğretmen olsun polis olsun yada asgari ücretle çalışan biri :) yada şyle soralım sadece varlıklı yada popüler kişiler mi liyakatli :)

0
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Milletin parasıyla dolar kuleleri yapanlar zengin müslüman görünce terörist görmüş gibi viyaklıyor. Bu işin dozu kaçtı tüm provokatörler kilit altına alınması lazım ülke bölünmeye gidiyor.

0
0
yanıtYanıtla
1 2 3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title