Haberler

İzlanda'da yaşanan 'tuvalet fırçası rezaleti' ülke basınında da yer aldı

Güncelleme:

A Milli Takım, EURO 2020 Avrupa Elemelerinde Fransa'yı 2-0 mağlup ettikten sonra İzlanda'ya hareket etti. Milli Takımımız, Reykjavik yakınlarındaki Keflavik Havalimanı'nda yaklaşık 3 saat bekletildi. Emre Belözoğlu'nu tahrik etmek için muhabir gibi davranan birisinin oyuncuya tuvalet fırçası uzatması İzlanda basınında da gündem oldu.

Konya'dan özel uçakla Keflavik'e giden milli takım kafilesi, ülkeye girişleri sırasında İzlandalı yetkililer tarafından yaklaşık 2 saat pasaport kontrolünde bekletilmişti. Milli oyuncuların özel eşyaları detaylı şekilde arandı ve futbolcularımız uzun süre pasaport kontrolünde tutuldu.

Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz, havalimanı çıkışında yaşananlara tepki gösterirken bir başka skandal Emre Belözoğlu'nun açıklama yaptığı esnada gerçekleşti. İzlandalı bir taraftar, açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzattı.

İzlanda'da yaşanan tuvalet fırçası rezaleti ülke basınında da yer aldı

İZLANDA BASINI DA HABER YAPTI

İzlanda basınında Fotbolti, Emre Belözoğlu'na fırça uzatan İzlandalı kişinin Türkler tarafından büyük tepki gördüğünü yazdı. Haberde, Gretarsson'un havaalannında Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan şahsın olduğu zannedilip Türkler tarafından sayısız tehdit içerikli mesaj aldığı belirtildi.

Skandalın ardından İzlandalı spor yazarı Henry Birgir ise, "Sevgili Türkiye. O fırçalı kişi İzlanda medyasından değil." mesajını paylaştı.

İzlanda'da yaşanan tuvalet fırçası rezaleti ülke basınında da yer aldı

"KIZGIN TÜRKLER"

İzlanda'nın en yüksek tiraja sahip gazetelerinden olan Fréttabladid de konuyla ilgili bir haber yayımladı. Emre Belözoğlu'na uzatılan tuvalet fırçasına sinirlenenleri "kızgın Türkler" olarak nitelendiren haber sitesi, İzlandalı birçok gazetecinin hedef tahtasına oturtulduğunu yazdı.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırça uzattığı sanılan ve sosyal medyada tepki gören Magnur Einarsson ise "O kişi ben değilim. Bugün havaalanına gitmedim." mesajını paylaştı.

Gretarsson da "Türkiye'den sayısız tehdit mesajları alıyorum. Neler oluyor? Ben o kişi değilim." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (45)

HÜSO:

FIRÇAYI EMREYE UZATMALARI MANİDAR BU DAHA ÖNCE KURGULANMIŞ EMRENİN SİNİRLİ BİRİ OLDUĞU BİLİNEREK OLAY ÇIKSIN DİYE FIRÇA UZATILMIŞ

25
1
yanıtYanıtla
PAŞA:

senin de hayal gücün çok kuvvetli.

yanıt2
yanıt1
FIRÇACI NAZIM:

KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN GELİR HESAP DÖNER SEN KAFA KESME HAREKETİ YAPARSAN BİRİ DE GELİR SENİ Bİ GÜZEL FIRÇALAR BÖLE:)))

6
19
yanıtYanıtla
Yusuf Can:

Sen Türk olamazsın

yanıt11
yanıt1
Can:

Durum Volkan Demirele iletildi hepsini havaalanindan aldiracak

21
1
yanıtYanıtla
zaaaaa:

ACAYİP GÜLDÜM :D:D:D:D:D:DDDDD

yanıt1
yanıt0
Yalcin ipekci:

Beyinsiz bu turkiyenin davasi volkaninmi

yanıt2
yanıt3
reis vedat teker:

önceden ırkçılık nedeniyle ceza almış emreye yapılması iyi olmuş, allahın sopası yok. . . sen zenciye ırkçılık yaparsan, elin sarışını da sana arap muamelesi yapar, gerçi artık türkiye arap ülkesi ama neyse. . .

8
14
yanıtYanıtla
Gül:

Iyi olan ana olmusdur hinzir

yanıt0
yanıt0
Adalet Var ise:

yapılacak şey çok basit, hiç tahrik olmaya gerek yok, gayet sakin bir şekilde maça çıkıp izlandaya basıp geçeceksiniz aslanlar, sonra o tuvalet fırçasının yeri otomatik olarak açılacaktır izlandalılarda

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title