Haberler

İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge ile deplasmanda golsüz berabere kaldığı maçta oynadığı futbol umut verdi. Sarı kırmızılı ekibin Roma'dan kiraladığı ve İtalya'da çok eleştirilen Nzonzi'nin performansı ise göz doldurdu.

Dün akşam Club Brugge karşısında iyi bir futbol oynayan ve Jan Breydel'den 1 puanla dönen Galatasaray'da orta sahada görev alan yıldızların performansları beğenilirken özellikle Steven Nzonzi sergilediği mücadele ayakta alkışlandı.

Boyu ve fizik kapasitesiyle Vormer-Vanaken ikilisine geçit vermeyen Steven Nzonzi, ilerleyen haftalarda Fatih Terim'in en büyük silahlarından biri olacak gibi gözükürken, Fransız oyuncunun hırslı yapısı taraftarlara parmak ısırttı.

İtalyanların tepki gösterdiği Nzonzi, Galatasaray'ın vazgeçilmezi oldu

NZONZI SAHANIN HER YERİNDE!

Akşam'ın haberine göre; Roma taraftarlarının burun kıvırdığı ve büyük tepki gösterdiği Steven Nzonzi'nin Galatasaray'da tutması dikkatlerden kaçmazken, Fransız milli futbolcunun bedavaya transfer edilmesi yönetimin hanesine artı olarak yazıldı. Kesici özelliğinin yanı sıra topu da iyi kullanan Nzonzi, yanında oynayan Seri, Lemina, Feghouli gibi yıldızlara da yardım ederken, oyuncunun zaman zaman Luyindama-Marcao ikilisinin yanına gelmesiyse Fatih Terim'i memnun etti.

Nzonzi bu sezon Galatasaray formasıyla 4 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Club Brugge Galatasaray Futbol Roma Haberler

500

Yorumlar (14)

BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

şişirin şişirin çöpleri :)))))

7
30
yanıtYanıtla
vatansever80:

sen önce kendi başkanına bir bak bakalım kimin fügüranlıgını yapıyor beşiktaşı eski parayla 305 trilyon zarara nasıl ugratmış yada iç etmiş herkes kendi çöplügünü temizlesin bjk yı ne hale düşürdü

yanıt0
yanıt1
Memleketim:

Anlamadim perfonmasmi dediniz? Biz hangi maca baktik acaba? Sisirmek bedava.

10
22
yanıtYanıtla
Koroglu:

Super oyuncuymus dun izledim tam bir topcu, kademelere super giriyor, bravo cimboma. Iste boyle topcu getirin sanli galatasaraya! ??

21
2
yanıtYanıtla
TOPTAN ANLAYAN FENERLİ:

FAlcao nzonzi falan bunlar topçu mu ya... şişiriyorlar habire.. bildiğin balon bunlar

3
13
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Fenerli sen kendi takımına bak toplama kampı gibi.sayemizde şampiyonlar müziği dinliyonuz.Bu ligin tek kocası var o da galatasaray

yanıt1
yanıt0
12.54:

Kol bandında ve yaka bandında sarı kırmızı olmazsa Galatasaraylı futbolcu olduğu anlaşılmaz diye düşünmüşler. Tebrikler!!!

5
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Cok caliskan, yerinde mudaheleler yapan bir oyuncu. Cok iyi hizemet verecek!

10
1
yanıtYanıtla
realist:

evet cok iyi hizemet verecek :))

yanıt1
yanıt3
guestone:

bu adam çok yavaş kalıyor hiç boşuna şişirmeyin.

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title