Haberler

İstiklal Marşı'nın okunduğunu duyan hakem maçı durdurdu

Güncelleme:

Amasya'da oynanan liseler arası futbol karşılaşmasında penaltı atışları yapılırken yakın bölgedeki okuldan İstiklal Marşı okunmaya başlayınca karşılaşmanın hakemi Ömer Karakaya penaltı atışlarını durdurup, futbolcularla birlikte saygı duruşuna geçti. Hakemin bu hareketi büyük alkış aldı.

Maçın hakemi Ömer Karakaya'nın bu hareketi sahada biran şaşkınlığa neden olsa da daha sonra sahadaki futbolcular, idareciler ve karşılaşmayı izleyen taraftarlar saygı duruşuna geçti.

İstiklal Marşı'nın okunduğunu duyan hakem maçı durdurdu

HAKEM DAKİKALARCA ALKIŞLANDI

İstiklal Marşı bittikten sonra maçın hakemi Ömer Karakaya sahadaki futbolcular tarafından dakikalarca alkışlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Karakaya Amasya Haberler

500

Yorumlar (10)

metin:

aynı şeyleri cuma ve ptesi günleri okul bahçelerindeki öğrencilerdende bekliyoruz

12
2
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

MİLLİ MARŞINA SAYGILI OLAN MİLLETİNE SAYGILI OLUR MİLLETİNE SAYGILI OLAN VATANINA SAYGILI VE ÖNCÜ OLUR İŞTE BÖYLE YİĞİTLER LAZIM BİZE

9
3
yanıtYanıtla
ERTAN:

Bu MEMLEKETİM isimli şahıs avrupa kupasındaki maçların hangisinde dışarıda İstiklal Marşı okunuyor? Önce o maçların saatlerini göz önüne getir ve bu kadar ırkçı ve saf olma. . . Bişey bilmiyorsan saygı göstereceksin. Ayrıca helal olsun hakeme Türk gençlerine yeni nesillere örnek olacak bir davranış göstermiş. Kendisini tebrik ediyor, senin gibi cahil insanıda kınıyorum.

4
5
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

BAK HELE. GÜZEL ŞEYLER DE OLURMUŞ ÜLKEMDE

0
8
yanıtYanıtla
Memleketim:

Amma abartiyorsunuz. Yapan taktir edilirken yapmayan vatanhainini ilan ediliyor. Hakem konstrasyonunu istiklal marsina deyil maca versin. Biraz cesaretiniz varsa ayni uygulamayi Avrupa kupalarindada yaparsiniz. Maclarda hak yerler ama gösterise yalakaliga gelince onlardan iyisi yok.

5
2
yanıtYanıtla
BORA KIVANÇ:

SEN NE SAÇMALIYORSUN YA BANA Bİ DE BAKİM AVRUPA İLE NE ALAKA HEMEN OLAYIN BOYUTUNU DEĞİŞTİRİYORSUNUZ SAÇMA SAPAN KONUŞMA İŞİNE BAK HADİ GÜZELİM

yanıt2
yanıt1
ADALETLİ !:

Bence abartı yok biz böyle bir millettik , ne yazikki gördüğümüzde alkışlayacak kadar azaldık !Yapmayan vatan haini ilan edilmez sadece hasret kaldık !Bu uygulamayı avrupa kupalarında nasıl yapsın ? Yabancı bir millet ile oynanırken adam ekmeğinden mi olsun ? İmkanı varken yerli maç iken yapmış sorun bu mu ?Maçlar da hak yerler derken hakemi ne kadar tanıyosun ? İyi ozaman dün hayvana tecavüz eden bir yaratık haberi okuduk bu durumda sende öylesin ! Mantık nerede ?

yanıt4
yanıt3
...:

senin çivin çıkmış birader sanayiye git

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Cevap veren vatanhainleri. Ben saygi duymuyorum. Ben calisirken, ben yürüyüs yaparken duyarsam saygi göstermem saygi durusu yapmam. Sizler gibi gösteris olsun diye milliyetci deyilim. Istiklal marsi okunuyor hazrola gec. Bayrak düstü kaldir. Madem bukadar kutsal. Heryerde istiklal marsi calma. Her alanada bayrak asma.

yanıt3
yanıt1
Erman Hoca ne der ?:

İstiklal marşı okunurken, çekilen veya indirilen bayrağı görebilenlerin saygı duruşu yasa gereğidir. Bulundukları yeden bayrak görülemiyorsa, hakemin kararı kural ihlalidir.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title