Haberler
Güncelleme:

İstanbul'da Atatürk hologramlı Cumhuriyet Bayramı kutlaması nefes kesti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlamalarda, Atatürk hologramı vatandaşlarla buluştu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

HAZAR:

canım atam. . . kudurun yobazlar

9
7
yanıtYanıtla
HAZAR''A CVP:

Allah seni ıslah eylesin söylenecek çok şey var ama söylemiyicem çünkü bu sözlerinle olmayan karakterini zaten yansıtıyorsun gerek yok çünkü söz şerefi haysiyeti ve karakteri olan insanlara söylenir !!

yanıt3
yanıt4
TURK:

ahahahahaha. ahanda biri kudurmuş. . ahahahahahaha

yanıt2
yanıt1
osmanlı:

boş işlere niye bu kadar para harcanır bilmem

5
5
yanıtYanıtla
Ramiz Aydın:

sen git kayaya taş at.

yanıt4
yanıt1
turk:

tuylerım dıken dıken oldu

6
3
yanıtYanıtla
meczup:

para tuzakları bunlar önce havaya su fışkırtılıp su perdesi oluşturuluyor üstüne projeksiyon görüntüsü yansıtılıyor aslında vakti zamanında türkiyeyi düşmanlardan atatürk kurtarmadı ak sakallı yeşil elbiseli adamlar kurtardı bunlardan bazıları sarıklı bazıları keşke yunan galip gelseydi diyen fesli bazılarıda dede şevkatiyle seven şıhlardı bizim millet o kadar cahil ve enayiki zamanın kodamanlarının gösterişli mezarlarını evliya mezarı sanıp ordaki ölülerden medet umuyor bu islama bile aykırı

4
3
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Önceki başkanların kutlamaları için laf söyleyenler şimdi kendileri harcıyor. Demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Halkın alım gücü artıp gerçek refaha kavuşmadan kim olursa olsun her harcama en aza indirilip, bir çok harcamadan da vaz geçilmelidir. A veya C hiçbiri umurumda değil. Öncelik vatan ve halkın refahı olmalıdır.

1
3
yanıtYanıtla
VEYSEL:

helal olsun başkanıma az bile yapmış

2
0
yanıtYanıtla
Uzman 40:

İsrafı Kısacağız demişti. Maliyeti ne kadar acaba imamoğluna sormak lazım.. Bedava değil herhalde..

0
2
yanıtYanıtla
Kemalist:

Keşke Yunan kazansaydı zihniye talamış. Ben yurt dışında yaşıyorum ama koyunların görününce aklıma hemen Aziz Nesin’in meşur sözü geliyor.

2
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

Sonuna kadar Imamoglu. Helal olsun koca yürekli adam.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title