Haberler

İsmail Köybaşı, AZ Alkmaar'ı Şık Bir Golle Avladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, hazırlık maçında AZ Alkmaar'ı 3-2 mağlup etti. Takımın tecrübeli oyuncularından İsmail Köybaşı, şık bir gole imza attı.

Fenerbahçe, devre arası kampındaki hazırlık maçında Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ı 3-2 yendi. İlk yarısı da sarı-lacivertli ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede Fenerbahçe'nin golleri 6. dakikada İsmail Köybaşı, 54. dakikada Mehmet Ekici ve 84. dakikada Frey'den gelirken, Hollanda ekibinin gollerini ise 51 ve 74. dakikalarda Seuntjens kaydetti.

VOLEYLE TOPU AĞLARA GÖNDERDİ

Fenerbahçe'de 6. dakikada İsmail Köybaşı'nın attığı gol, gözlerin pasını sildi. Paslarla hücuma çıkan Fenerbahçe'de Nabil Dirar, sağ çizgide harika bir ortayla İsmail'i gördü. Tecrübeli oyuncu voleyle topu ağlara gönderdi. Milli oyuncu idmanda da yaklaşık 30 metreden harika bir gole imza atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

FB:

golü gösterseydiniz iyiydi

3
0
yanıtYanıtla
bozkurt:

ismail bu takımı bu sene şambuan pardon şampiyon yapar.

1
0
yanıtYanıtla
şırnak:

la kırro

0
1
yanıtYanıtla
bjkli:

ismail bile ben bunu nasıl attım demiştir kendi bile inanmıyodur

1
0
yanıtYanıtla
FB 18:

ısla da hiç değişiklik yok aynı Allah ıslah etsin onu

1
0
yanıtYanıtla
Enzo Rocco:

defanstan o kadar güzel çıkmışlar mükemmel paslaşmalar duvar pasları harika ama haberin başlığı ismailin şık golü olmuş yazık valla bu ülke futbolun f sinden anlamıyor mantıkları sadece netice odaklı bi bakın golün öncesinde o top oraya nasıl gelmiş ayıptır

1
0
yanıtYanıtla
RIZA:

BEN NE YAPAYIM KARDESİM HAZIRLIK MACINDA GOL ATMİŞ BİDE BUNU BALLANDIRA BALLANDIRA YAZIYORSUNUZ AYIP BE SÜPER LİGDE 17 MAC OYNANDI NERDE ISMAİL

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title