Haberler

İrina Moroziuk'un "Evde kal" paylaşımı olay oldu

Güncelleme:

Çaykur Rizespor forması giyen Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk Instagram hesabından yaptığı, #stayathomechallenge paylaşımıyla sınırları zorladı.

Tüm dünya koronavirüs ile mücadele ederken ünlü isimler de salgının yayılmaması için vatandaşları evde kalmaya davet ediyor. Futbolcular başta olmak üzere birçok isim, #stayathomechallenge (Evde kalmaya meydan okuma) etiketiyle evde yaptığı akrobatik hareketleri paylaşıyor.

PAYLAŞIM BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Rizespor forması giyen Moroziuk'un eşi İrina Moroziuk, "Evde kal" paylaşımıyla sınırları zorladı. Estetik bir hareket yapmak yerine tuvalet kağıdı rulosunu saran seksi fenomen, ardından kalçasıyla tuvalet kağıdına vurdu. Vücudunda sadece iç çamaşırı ve çorap bulunan İrina'nın bu paylaşımı büyük beğeni aldı. Moroziuk'un Instagram'da 187 bin takipçisi bulunuyor.

İrina Moroziuk'un 'Evde kal' paylaşımı olay oldu

İrina Moroziuk'un 'Evde kal' paylaşımı olay oldu

İrina Moroziuk'un 'Evde kal' paylaşımı olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Instagram Rizespor Haberler

500

Yorumlar (3)

Vay bee:

Ulan evde senin gibi bir şey olsa zaten çıkmam, koronaya gerek mi var?

2
0
yanıtYanıtla
Rambo:

Evimde boyle kadin olsun, sokaga cikma yasagi olsun, omur boyu korona olsun..........

2
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

TAMAM YENGE EVDE KALMAYA KALALIMDA, SEN BÖYLE KİMİN YANINDA OLURSAN OL O ADAM ZATEN BİR HAFTADA ERİYİP BİTER, CORONAYA FALAN FIRSAT VERMEZSİN Kİ.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title