Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Ramazan'da iftar çadırlarına izin verilmeyecek, pide üretimi iftardan 1 saat önce sonlanacak

Son dakika! İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Ramazan Ayı Tedbirleri" konulu genelge gönderdi. Ramazan genelgesine göre, kalabalığın oluştuğu etkinlikler ve iftar çadırlarına izin verilmeyecek. Fırınlardaki özel sipariş de dahil pide ve ekmek üretiminin iftardan 1 saat önce sonlandırılacağının altının çizildiği genelgede iftar öncesi toplu taşımada kullanılan araç ve sefer sayılarının artırılması sağlanacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

ARDA ŞUFTALAAR :

Dinimize göre sakıncalı kararlar bunlar. Yüzyıllardır böyle bir uygulama olmamış. Ben Ramazan'da toplu iftar, hatta sahur taraftarıyım. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde maskemizi takar iftarımızı yaparız ne olmuş yani?

44
203
yanıtYanıtla
SERTAN ŞAHİN :

ohh be pide üretimi iftardan 1 saat önce sonlacağı için çok mutluyuz korona böyle böyle biticek işte 1 saat önce sonlanmasaydı ne olurdu halimiz.

137
19
yanıtYanıtla
KARGOCU:

Mitigler kongreler bittiya. Artık heryer yasak.

52
6
yanıtYanıtla
Raşit Yanmaz:

bırakın pide mideyi heryer kapatıılırsa napıcaz onu düşünün kısa çalışmada bitti niye kışın kapanma gelmedide yazın geldi turizmciler napıcak

37
3
yanıtYanıtla
Recep :

Ya bu. Nedır bır hafta 10 gun lople. Sokaga cıkmayalım drvlet bu kadar acızmıkı. Bızı olume gonderıyo bır hafta 10 herkes evınde kalsın surıyelılere 70 mılyar doları harcadın ve hala harcıyosum konu bıze gelınce ne olduda. Yapmıyosun surıyelıler kadar degerımız oldugunu zaten sanmıyorum sunu unutma bu paralar halkın parası bu kadar adam ölüyo bunların vebalını ne yapacaksınız?

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title