Haberler
Güncelleme:

Hoparlör tamir eden imam minareden düştü

Kırıkkale'de hoparlör tamir ederken dengesini kaybeden imam minareden düşerek ağır yaralandı. Tedaviye alınan imamın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (29)

dadaloglu:

darisi diyer cigirganlara hapörlerle ne isiniz var kulaklarimiz sagir oldu artik bu sesli gürültülü ezanlardan ezanda sayilmaz aslinda insana cinnet getirtmek gibi bisey

6
85
yanıtYanıtla
Rizeli!:

tıpa tak o zaman! Ezan bu tabikide sesli okunucak Müslüman bir ülkede olduğunu unutma ! Çan sesleriyle uyanmayamı özlem duyuyorsunuz anlamak zor sizin gibileri!

yanıt0
yanıt0
Erdem:

Ezan sesinden rahatsiz oluyorsan baska memlekette yasa

yanıt0
yanıt0
ABDİ:

DADALOĞLU DENİLEN MAHLUK . . . . . . SEN EZANIN OKUNMADIĞI YERLERE YANİ KAFİR MEWMLEKETLERİNE SENİN GİBİLERİN YAŞADIĞI YERLERE GİDEBİLİRSİN. ORALARDA RAHAT EDERSİN CİNNETDE GEÇİRMEZSİN. AMA YARIN GEBERİNCE CENAZENİ CAMİYE GETİRMEYECEKLER. ÖYLE YA SENİN GİBİLERİN CAMİDE NE İŞİ OLUR Kİ. . . . . . .

yanıt1
yanıt0
Gokhan:

Bende begenmedim yorumunu fakat sana iki konuda hak veririm. Birincisi sesi guzel olmayan birinin ezan okumasi. İkinci hoporlorden kaynakli ses probleblemleri.cizirti,asiri derece yuksek. Aksi takdirde ezanarimiz huzur kaynagidir.

yanıt6
yanıt2
Mümin:

Hayyalel sela hayyalel fela biz kurtulmak istiyoruz sen gözlerin yerinden fırlayacağı o günün dehşetinden sakınma sen bekle bizde rabbimizle beraber bekleyenlerdeniz beyinsiz

yanıt25
yanıt0
DADALIN BABASI:

YALAN SÖYLÜYORSUUNNNN

yanıt9
yanıt0
SURİ:

İMAM BAYILDI

7
56
yanıtYanıtla
MOLOZCUUUU:

TAKOZ KAFALI

yanıt4
yanıt1
KADİR:

KAZA VE KADER;ALLAHIN DEDİĞİ OLUR. ALLAH ŞİFA VERSİN

50
2
yanıtYanıtla
tr:

sen tedbir al sonra kaderde varsa takdir allahın herşey kader diyemezsin ozaman kimse suçlu değildir kaderinde vardı öldü kaderinde vardı çaldı kaderinde vardı tecavüz ettimi diyeceğiz kulun kendi iradesi var örnek bir binadasın bina depremde yıkılacak deprem oldu dua ederek kurtulamazsın ordan kaçacaksın ölüm varsa kaderinde zaten ölürsün sen tedbirni alacaksın arkadaş size kim öğretiyor bunları biraz kitap okuyun kitap

yanıt5
yanıt2
XC:

Abdest mi almamış acaba?

5
45
yanıtYanıtla
bir dost:

ALLAH ŞİFA VERSİN. ESKİ SAĞLIĞINA BİR AN ÖNCE KAVUŞTURSUN. . . NE İŞ YAPIYORSAK YAPALIM. HER ŞEY DEN ÖNCE İNSAN KENDİ EMNİYETİNİ ALMALI. TEDBİRİNİ AL TAKDİRİNİ ALLAHA BIRAK. . . .

25
0
yanıtYanıtla
SONUÇ:

işinizi sağlamyapacaksınız. önlemini alıp iş disiplini olmazsa olacağı bu. camilerde iş ahlakı disiplini anlatılmalıdır. Durmadan Allahdan korkun Allahdan korkun. dua edin dua edin hiç işinizi doğru yapın kul hakkıyemeyin çok az anlatılıyor. Müslümanlar Allaha Karşı görevini yerine getiryor ancak kullara karşı görevini yerine getirmiyor. sonuçda da bunlar oluyor. islamın geri kalmışlığının temel nedenidir. KUL HAKKI YEMEYİN YEMEYİN EY SİYASETCİLER VE MÜSLÜMANLAR SONUÇTA BU İMAM GİBİ OLURUZ

7
15
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

rabbim şifa versin.

18
0
yanıtYanıtla
apolitik vatandaş:

Alkışlayıp kalp atanları bilmem ama insanlar ne oldum delisi olmayacak. Devletimizin İmamına geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Budist de olabilir. Saygıyla yaklaşmadığınız sürece bu ülkede mutlu olamazsınız.

16
1
yanıtYanıtla
Büskivet:

Yine de Allah korumuş. .

13
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ALLAH ŞİFASINI VERSİN. GEÇMİŞ OLSUN

14
0
yanıtYanıtla
sedat:

Suri utanmıyor musun öyle konuşmaya.

9
0
yanıtYanıtla
VİCDAN:

Geçmiş olsun . Herkes bildiği işi yapsa hayat daha kolay olacak aslında. Allah yardımcısı olsun.

9
0
yanıtYanıtla
Hüsameddin:

Çok büyük günahlar işledik, kul hakkı yiyenlere rağbet ettik oy verdik. Ehli olmayan yöneticilere dalkavukluk edip yücelttik. Maaşlarımız uğruna işsizleri, ucuza çalıştırılanları görmezden gelip herşey harika diye konuştuk. Kendimizden başka kimseyi düşünmedik, herkesi gerizekalı kendimizi akıllı sandık ve lanetlendik. Depremler, Tsunamiler, Kasırgalar, Heyelanlar, Kazalar, Belalar, Hortumlar, Yangınlar az bize, Rabbimiz bizden intikam alıyor. Başkalarının hakkı olan kadınları koynumuza aldık.

2
5
yanıtYanıtla
Gokhan:

Gunahini ifsa ederek affedilmesi guc duruma neden dusuruyon kendini

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

iş kazası abi, sen ne tamir ediyon gavur icatlarını, hemen gömün abi

0
6
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Dadaloglu, sen kimin oğlusun bilmem amma ALLAH seni kulaklarını sağır eden EZAN ile çağırmıyor, zamanın geldiğinde seni dilerim EZANIN okunmadığı yerde gömerler. . . İnanmak zorunda değilsin, dine saygısı olmayanıngeleceği bellidir. . Herkesin inancı kendine , çan sesinden dahi rahatsız olmayan müslümanlar, YARATANA kendi inançları ile sorumludurlar. . Herkes inancı ile yaşar, sorgulanır, DİNDE ZORLAMA YOKTUR. .

6
0
yanıtYanıtla
sedat:

xc saygılı ol. Alay edeceksen kendinden başla.

2
2
yanıtYanıtla
dino:

niye düsmüs ki bi yerlere bakmisdir kesin

0
0
yanıtYanıtla
bilgi:

ALLAH ŞİFA VERSİN, MALESEF İMAM ARKADAŞLARIN KADERİ SES SİSTEMMİLE UĞRAŞMAK.

0
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

imanlı gittiyse hak rahmet eylesin.Amin

0
0
yanıtYanıtla
10:

HOCA OKUMAK PARA ETMEDI DEYILMI PARASUTSUZ CIKMA GECMIS OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title