Haberler

ATM'ye para çekmeye giden adam 600 bin TL'yi görünce dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

Güncelleme:

Kırıkkale'de para çekmek için ATM'ye giden Emre Akçeşme isimli vatandaş, hesabına yanlışlıkla 600 bin TL yatırıldığını gördü. "Dünya benim için 10 saniyeliğine durdu" yorumunu yapan Akçeşme, banka yetkilileriyle iletişime geçerek parayı sahibine teslim etti.

Kırıkkale'de yaşayan Emre Akçeşme isimli vatandaş, para çekmek için ATM'ye gitti. Ancak ATM'de gördüğü manzara karşısında bir süreliğine kendisine gelemedi. Çünkü Akçeşme'nin hesabında 600 bin TL vardı. Bu paranın kendisine ait olmadığını bilen Akçeşme, hemen banka yetkililerine haber vererek, yanlışlığın düzeltilmesini istedi. İşlemlerin ardından hata düzeltildi ve Emre Akçeşme'nin hesabındaki para sahibine iade edildi. Başından geçen ilginç olayı anlatan Emre Akçeşme, borçlarının olmasına rağmen hesabına yatan 600 bin lirayı sahibine iade ettiğini dile getirdi.

ATM'ye para çekmeye giden adamın gördüğü manzara karşısında dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

"ORADA NEFSİNLE BİR 10 SANİYE SAVAŞIYORSUN"

Borcundan dolayı aracını sattığını ve bir miktar para çekmek için bankamatiğe gittiğini ifade eden Akçeşme, "Biz her gün işe giderken ailemizle helalleşip gittiğimiz için bize sorun olmadı bu olay. Borcum vardı aracımı sattım. Parayı bankaya yatırdım. Borçlarımı dağıtmak için bankamatiğe geldiğimde çok afaki bir parayla karşılaştım, 600 bin lira kadar. Hesaba girdim çıktım tekrardan hesaba baktım para 600 bin lira. Orada nefsinle bir 10 saniye savaşıyorsun. Eğer nefsine yenik düşersen para senindir. Bize büyüklerimiz yalanı, dolanı, haramı öğretmediği için biz nefsimize yenik düşmedik. Çok şükür bize ait olmayan parayı bankayı arayıp, geri teslim ettik. Yaptığımız işten gururluyuz. Herkesin yapması gereken bir olay olduğunu düşünüyorum" dedi.

ATM'ye para çekmeye giden adamın gördüğü manzara karşısında dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

"ÇOK ŞÜKÜR NEFSİMİZE YENİK DÜŞMEDİK"

Nefsine yenik düşmediğini belirten Akçeşme, "Bankamatiği gördüm orada bir 10 saniye dünya durdu. Şoke oldum. Şoke olunca böyle hesaba yeninden girip çıkıyorsun, bakıyorsun para duruyor mu diye. Para senin değil, bizde herkesin yapması gereken olayı yaptık. Dünya duruyor 10 saniye. Eğer nefsime yenik düşersen para senin. Çok şükür biz nefsimize yenik düşmedik. Parayı da geri iade ettik" diye konuştu.

ATM'ye para çekmeye giden adamın gördüğü manzara karşısında dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

ATM'ye para çekmeye giden adamın gördüğü manzara karşısında dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

ATM'ye para çekmeye giden adamın gördüğü manzara karşısında dili tutuldu: Benim için 10 saniyeliğine dünya durdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kırıkkale Banka ATM Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (46)

Çınar Saraç:

Senin hesabında 10 lira bile olmasın kardeş , o parayı ben hesabımda görsem vermem ki , giderim 6 ay içerde yatar çıkarım ne var onda , çalışmakla o para kazanılmaz bedavaya para bulmuş gidip geri veriyor Akıl noksanlığı var

49
222
yanıtYanıtla
yaman:

senin akıl noksanlığı dediğine biz Allah korkusu diyoruz. dilerim 10 liraya muhtaç gidersin

yanıt72
yanıt18
ihsanhan:

akılnoksanlığı sende kardeş. ömür dediğin ne zaman gideceğin belli değil. diyelimki adam aldı parayı öldü.. kul hakkına ne diyecek.. inanç meselesi bu .Sen ALLAH C.C. ne inanmıyorsan gelince vermessin parayı bu senin inancın.Bu hareket ise tamamen ALLAH C.C. ne bağlılık. helal olsun adama..

yanıt84
yanıt14
Halil çağrı Çevik:

Çekecektin ASLANIM çok olsa 5 sene yatardin

66
200
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

sen akp limisin halil cagri cevik

yanıt115
yanıt86
kerem can:

Yok tövbeli ??????

yanıt0
yanıt0
ÖZGÜR YÜZER:

O parayı alsaydın banka o parayı senden seve seve alırdı, bırak laf cambazlığını nefsine hakim olmuş ta muş muş muş ta,burda yorum yapanlar bende dahil dışarda bulmaz içimizde bir iki kişi hariç hepsimi, o parayı alırdık çünkü hepimiz açız bu kadar net

108
143
yanıtYanıtla
Fatih :

özgür kardeş boş konuşuyosun bu hayatta boşuna yaşıyorsun

yanıt59
yanıt32
Muhammet Eyüp Şimşek :

Helal Olsun Sana Reis Senin Gibi Niyeti Güzel Halis Olan İnsanlar Var oldukça Bu Memleket Allah'ın İzni ile Dimdik Ayakta Durur Adamsın Reis

170
36
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Zengin paramatikle mutlu oluyor, fakir de zikirmatikle.

125
62
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title