Haberler

Herkes bunu paylaşıyor! İşte Fatih Terim'in Beşiktaş maçı sonrası söylediği sözler

Güncelleme:

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, Terim'in Beşiktaş maçının ardından söylediği sözleri paylaşıyor. İşte Terim'in açıklamaları.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş maçından sonra söylediği sözleri paylaşmaya başladı. İşte Terim'in açıklamaları:

"HEPİMİZİN HAYATI TEHLİKEDE"

"Global bir sorun ile karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlar kapatılıyor, uçuşlar durdu. Risk grubundakiler evlerinde. Meclis toplantıları iptal, etkinlikler iptal. Tüm büyük ligler ertelendi. Milyonlar, milyarlar; 'futbol insan hayatından önemli değil' diyorlar. Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da söyleyeceğim. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Oyuncuların, bizlerin, hatta sizlerin (basın mensupları) hayatı ne olacak? Akreditasyon sahibi 850 kişi var. Bu kadar yakın olduk mu birbirimize? Hani 1 metreden yakın durmayacaktık? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasa evde olacaktınız. Ertelense bütün futbolcular evlerine gitse olacak bir hadiseden kimse gocunmaz. Çünkü herkes kendini koruyacak. Şimdi bir tanemizde çıksa, hepimiz karantinaya gireceğiz. Söylenen ile eylem birbiri ile örtüşmüyor. Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbir ile oynatıyorsunuz?"

"BENİM ÇOCUKLARIMIN CANI NEDEN ÖNEMLİ DEĞİL?"

"İki hafta sonra milli takım arası var. Milli takım arasına kadar erteleseydiniz, baktınız vakalar bitti o zaman oynardınız. Benim çocuklarımın canı niye önemli değil? Çocuklarım derken, futbolcularımdan bahsediyorum. Kendi adıma değil Türk futbolu adına söylüyorum. Biz ülke olarak yeri gelince beraber olabiliyoruz, burada neden olamıyoruz? Süper Lig ile TFF 1. Lig bir nebze iyi imkanlarda. BAL'da düşünemiyorum. Birilerine zarar gelecekse istediğinizi şampiyon yapın. Oynamayalım kardeşim. Ben komplo teorisi üretmiyorum ama hepimizi paranoyak olduk.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fatih Terim Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (33)

Kadıköy:

Herşey allahtan. Saygı duyun süreci takib edin. Ölmedi daha.

8
28
yanıtYanıtla
GAmze:

Ölmemiş daha öyle mi !!! İnsanlığınızdan utanın

yanıt27
yanıt2
.h:

Yazıklar olsun bu düşüncedeki örümcek ağı kaplı zihniyetlere

yanıt10
yanıt2
BJK:

TÜRKİYENİN TEK SEVİLMEYEN TAKIMISINIZ KADIKÖY NİCKLİ Ş

yanıt10
yanıt3
Cimbomlu:

Bir DEfada haksız çık be hocam geçmiş olsun. Sen dünyayı yendin. Bunuda yenersin

29
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Avrupa da bi sürü rakımda çıktı. Kimse devlete federasyona laf etmedi. Konu paralı kabadayı olunca herkes ayağa kalktı. Savaştan açlıktan ölen çocuklar varken terim kim ya. Kaderi buymuş. Bi defa terim kurtulur.

13
15
yanıtYanıtla
MEMET33:

ŞU DURUMDA DAHİ EZİK OLDUĞUN BESBELLİ, ADAM NE DİYOR SEN NE ANLIYORSUN GERİ ZEKALI HADİ ORDAN SENDE. . .

yanıt8
yanıt7
Kadıköy:

He memoş ağlamayın la. Hastalık bu herkesi bulabilir. Her şeyde bi yaygara koparıyosunuz. Ezikler az bişey de ağlıyorsunyz

yanıt8
yanıt5
Alper:

Trabzonsporluyum geçenler de fener basket takiminda da virüs çıktı ama bu kadar buyutulmedi. Terim in abdurrahimin cani onlardan değerli mi ?bırakın bu algıyı. lig tescil edilsin o zaman sağlıktan önemli mi ?

5
10
yanıtYanıtla
CİMBOM OLD BOYS:

ALPER NİCK NAME ADLI KULLANICI SAĞLIK FUTBOLDAN DAHA ÖNEMLİ ALO 184 HATTINI ARAYARAK DESTEK ALABİLİRSİN .

yanıt3
yanıt3
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title