Haberler

HDP binası önünde nöbet tutan Diyarbakırlı anneden Galatasaray'a çağrı!

Güncelleme:

HDP Diyarbakır binası önünde nöbet tutan Fevziye Çetinkaya, terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılan 17 yaşındaki oğlu Süleyman Çetinkaya'nın bulunması için Galatasaray'dan yardım istedi.

Diyarbakır'ın Eğil ilçesine bağlı Rahman köyünde yaşayan Şaban ve Fevziye Çetinkaya çiftinin 17 yaşındaki oğulları Süleyman Çetinkaya, 30 Ağustos'ta terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırıldı. Anne ve babası, çocuklarının bulunması için HDP Diyarbakır binasının önünde nöbete başladı.

HDP binası önünde nöbet tutan Diyarbakırlı anneden Galatasaray'a çağrı!Fevziye Çetinkaya

"OĞLUM GALATASARAYLIYDI, NE OLUR SESİMİZİ DUYUN"

TRT Kurdi'ye konuşan Fevziye Çetinkaya, "Oğlum Galatasaraylıydı, futbolcu olmak istiyordu. Onu elimizden alıp dağa götürdüler. Ne olur sesimizi duyun bize destek olun. Ben çocuğumun dağda değil futbolcu olmasını istiyorum." diyerek Galatasaray camiasından yardım istedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halkların Demokratik Partisi Galatasaray Diyarbakır Çetinkaya Haberler

500

Yorumlar (58)

Komik cincon:

HDP nin spor kolu GS Kimi kime şikayet etcen

6
62
yanıtYanıtla
Ads:

Malmisin lan sen

yanıt8
yanıt4
Keko:

Doğru söylüyorsun

yanıt6
yanıt11
gs:

sana ve yaptığın espiriye söylenecek çok söz varda sen admine dua et yayınlamıyor.

yanıt19
yanıt0
GSli vatan sever full ASLAN:

İnsan mısın lan sen yazıklar olsun lan sana bizler sizin rahat uyumanız için o ''dağlarda gazi ve şehit verdik bunu galatasaray''a nasıl bağlıyorsun yazıklar olsun sana senin bu ülkede nefes alman bile haram o dağlarda Galatasaraylı şehidim Beşiktaşlı şehidimiz Fenerbahçeli şehidimiz Trabzonlu şehidimiz diğer Anadolu takımlarındaki şehitlerimize saygısızlık yaptın ne diyeyim sana daha

yanıt9
yanıt0
Salağa:

Sen süzme gerizekalısın

yanıt8
yanıt0
oktay:

komik cincon sen harbiden malsın

yanıt5
yanıt1
FENERLİ VATANSEVER:

SEÇİM DÖNEMİNDE KANDİL DE OLAN PKK LI TERÖRİSTLER, AÇIKÇA DEMEDİ Mİ HDP YE OY VERİN DEDİ EVET. YANİ HDP PKK DAN FARKSIZDIR. BU KİŞİLERİ TERÖRİST OLARAK DAĞA ÇIKARTAN HDP ADLI TERÖRİSTLER, MEHMETÇİĞİMİZE, POLİSİMİZE KURŞUN SIKTIRTIYOR. HDP KAPATILMALIDIR, TERÖRLE BU KADAR BAĞLANTILI YAPIYA DÜNYA DA HİÇ BİR ÜLKEDE BU KADAR MÜSAMAHA GÖSTERİLMEZ.

24
0
yanıtYanıtla
3:

Aynen katiliyorum

yanıt15
yanıt0
Ads:

Siz cocuklarinizi daga gondermeden once adam gibi okutup terbiye etseydiniz bu hallere dusupte gs den yardim istemezdinz devlet var devlet

0
23
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title