Haberler

Ünlü Rockçı Hayko Cepkin Vergi Rekortmenleri Listesine Girdi

İstanbul'dan Aydın'a taşınan şarkıcı Hayko Cepkin, 437 bin 683 lira ile kentin gelir vergisi rekortmenlerinden oldu.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan şarkıcı Hayko Cepkin, kentin gelir vergisi rekortmenlerinden oldu. Aydın Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 2017 yılında 26 bin 707 adeti gelir vergisi, 20 bin 772 adeti gayrimenkul sermaye iradına ilişkin olmak üzere 47 bin 479 adet beyanname alındı.

HAYKO VERGİ REKORTMENLERİ LİSTESİNE GİRDİ

Birkaç yıl önce İstanbul'dan bunaldığı gerekçesiyle Kuşadası'na yerleşen ve çalışmalarını Kuşadası Vergi Dairesi üyesi olarak yürüten Hayko Cepkin, 437 bin 683 lira gelir vergisi ödeyerek, Aydın genelinde en çok vergi ödeyen 20'nci isim oldu.

Hayko Cepkin Vergi Rekortmenleri ListesindeHayko Cepkin

437 BİN TL ÖDEDİ

En çok gelir vergisi verenler sıralamasında Ece Tonbul Kilit, 1 milyon 923 bin 982 lira vergi tahakkukuyla ilk sırada yer alırken Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan sanatçı Hayko Çepkin, 437 bin 683 lira vergi tahakkukuyla 20'nci sırada yer aldı.

75 MİLYON VERGİ TAHAKKUKU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kentte gelir vergisi beyannamesinden 496 milyon 815 bin 673 lira matrah beyan edilirken bu tutar üzerinden 120 milyon 922 bin 271 lira gelir vergisi tahakkuk edildi. Aynı dönemde alınan gayrimenkul sermaye iradına ilişkin gelir vergisi beyannamelerinde ise 303 milyon 727 bin 311 lira matrah üzerinden 75 milyon 346 bin 507 lira vergi tahakkuku gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Hayko Cepkin Kuşadası Aydın Magazin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

tebrikler:

tebrikler hayko cepkin, bu adam bu kadar vergi veriyorsa bundan çok kazanıp az vergi veren hırsızları da yazın

26
0
yanıtYanıtla
Gizli:

adamım ya bu !! seviyorum seni Hayko Cepkin :)

20
4
yanıtYanıtla
murat:

burda neyi anlıyoruz memlekette şarkıcı türkücü dizi oyuncusu reklamcı hak ettiğinden fazla para kazanıyor

7
15
yanıtYanıtla
ZERZEVAT ADAM:

Dilenmesi mi gerekiyor?

yanıt1
yanıt0
murat:

tarkan iki omuz sallayıp 5milyon alıyor hakkıdır diyosun

yanıt1
yanıt1
EN AZINDAN BU ŞEKİLDE EKMEK YİYOR.:

YA TARKAN FALAN FİLAN BURDAN PARA KAZANIYOR VE YILLARDIR ŞARKILARI VARSA EMEK VAR ORTADA. . . . PARA KAZANDIĞI VERGİ VERDİĞİ YER VAR YANİ. . . DOĞRU DEMİŞ ARKADAŞ DİLENMİYOR. . . GİT DİLENENLERE SÖYLE DE ORASINI BURASINI YALANDAN BURKUP KIVIRIP DİLENMESİNLER. TEPKİMİZİ ORALARA VERELİM DEMİ. . . BOŞ BOŞ KONUŞMAMAK LAZIM.

yanıt0
yanıt0
Bilal:

Adam ermeni ama devlete bizden fazla sadık

16
4
yanıtYanıtla
ÖRNEK BİR DAVRANIŞ:

BİR SEFER DAHA YANILDIĞIMI ANLADIM BU ADAMI GÖRÜNÜŞÜNDEN KINAMIŞLIĞIM VARDIR ADAMIM DİYE GEZİNNELERDEN ÇOK DAHA GÜZEL İŞ ÇIKARDI TEBRİK EERİM DEVLETİNİ DÜŞÜNEN ADAM HAYKO

17
2
yanıtYanıtla
KAAN:

HAYKO EN AKILLICASINI YAPMIŞ BÜYÜK ŞEHİRDE DURULMAZ HOŞ GERÇİ KÜÇÜK ŞEHİRDEDE DURULMAZ EN DOĞRUSU TÜRKİYEDE DURULMAZ . . .

14
5
yanıtYanıtla
adsız:

adam iyi kazanmış helal olsun

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title