Haberler

Halis Özkahya'dan Şoke Eden Tepki: Senin Ağzını Burnunu Kırarım

Güncelleme:

Atiker Konyaspor ile Trabzonspor'un 2-2 berabere kaldığı maçın hakemi Halis Özkahya maça damga vurdu. Özkahya, stat görevlisinin "Yapabileceğin her şeyi yaptın. Artık hakemliği zirvede bırakabilirsin." sözlerine "Senin ağzını burnunu kırarım" diyerek yanıt verdiği iddia edildi.

Süper Ligin 32. haftasında oynanan Konyaspor- Trabzonspor maçı sonrası yeşil-beyazlı ekipten hakem Halis Özkahya'ya büyük tepki vardı.

Asistanaliz'de yer alan habere göre; Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman sahanın içine kadar girerek Özkahya'ya "Neden VAR'a gitmedin?" diye bağırırken, tepkiler soyunma odası koridorlarına kadar sürdü.

'ARTIK HAKEMLİĞİ ZİRVEDE BIRAKABİLİRSİN, BRAVO'

Konyasporlu yöneticiler "Ayıp, yazıklar olsun." ifadeleriyle hakem Halis Özkahya'ya tepkilerini dile getirirken, o sırada bir stat görevlisi hakem Özkahya'ya dönerek, "Bravo! Yapabileceğin her şeyi yaptın. Artık hakemliği zirvede bırakabilirsin. Bundan sonra bu işi yapmana gerek kalmadı." diye bağırdı.

ÖZKAHYA'DAN ŞOK TEHDİT!

Bu sözler üzerine Halis Özkahya'nın yanıtı herkesi şoke etti. Görevliye dönerek, "Senin ağzını burnunu kırarım" diye bağıran Özkahya, bu sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Hakem skandallarıyla geçen haftada son nokta Özkahya'nın bu sözleriyle konmuş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atiker Konyaspor Halis Özkahya Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

61:

bu aykuta trabzonda bişey yapmışlar öyle gocunuyorkı trabzon ona her koydukça zıplıyor

14
21
yanıtYanıtla
anti hamsi:

aykut 1996 da koydu size. sen hala onu düşün ve gocunmaya devam et hamsispor

yanıt3
yanıt4
ellisekiz:

trabzon konya bir amacı olmayan 2 takım hakem ne yapabilir nasıl bir hata yapanilirki, hakemlere yüklenmekten vazgeçin beyler.

7
16
yanıtYanıtla
akif konya:

bilerekmi yazdın bilmeyerekmi merak ettim yoksa canın sıkıldıda bende bir yorum mu yapayım dedin ???? :)

yanıt6
yanıt1
KONYASPORLU:

Anneler ve babalar da hata yapabiliyor, sen de haklısın. . .

yanıt1
yanıt2
GS store:

Rize NİN FB TAŞERONU başkanına baksana ağlayıp zırlıyor

yanıt9
yanıt1
ultraslan 34:

BJK TETİKÇİSİ GEÇİCİ FENERASYON BAŞKANI GÜRELİ BAKALIM NE CEZA VERECEK SÖZDE HAKEM ÖZKAHYA YA GÖRECEĞİZ BU TETİKCİYE?

14
4
yanıtYanıtla
hudume:

bjk tetikçisi ama bjk gs maçında ibre full gs den yana, bunu nasıl açıklıyorsun

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

BURDAKİ HAKEME FENERLİSİ BEŞİKLİSİ BAŞAKLISI NİYE TEPKİ KOYMUYORDA İLLAKİ GALATASARAY MAÇLARINDAKİ HAKEMLERLE UĞRAŞIYORLAR. CEVAP BELLİ; HEPSİ GALATASARAYA KARŞI KORKUNÇ BİR EZİKLİK İÇİNDELERKİ BU KORKUYUDA ANCAK YÜKSEK SESLE ŞARKI SÖYLEYEREK YENİYORLAR YADA YENMEYE ÇALIŞIYORLAR.

3
13
yanıtYanıtla
ayhan kutluk:

ağzına sağlık ÖZKAHYA. . .

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title