Haberler

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici

Güncelleme:

Nantes Teknik Direktörü Basın toplantısı düzenleyen Boşnak teknik adam, Nantes'da birlikte çalıştığı Sala'yı arama çalışmalarının durdurulmasına anlam veremediğini belirterek, "Çalışmaları aniden durdurma kararı almak, bence utanç verici. Onları bulmanın inanılmaz derecede imkansız bir görev olduğunu düşünmüyorum. Bu, görevlilerin yapmak zorunda olduğu bir iş." dedi.

"BU ÇOK BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK"

Kararı alan güvenlik görevlilerini eleştiren 66 yaşındaki Halilhodzic, "Arama çalışmasını yarıda kesip, hiçbir şey olmamış gibi oturup bekleyemezsiniz. Bu çok büyük bir saygısızlık. Dayanılabilir veya kabul edilebilir bir davranış değil. Sala'nın ailesini düşünebiliyor musunuz? Lütfen çalışmaları sürdürün. Bu şekilde yarıda bırakmak gerçekten iğrenç bir durum." değerlendirmesinde bulundu.

Nantes Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'ten Sala Tepkisi: Utanç Verici

Cardiff City'nin 19 Ocak'ta Nantes'tan transfer ettiği 28 yaşındaki Sala'nın da içinde bulunduğu uçak, 21 Ocak akşamı Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e doğru seyir halindeyken Manş Denizi üzerinde kaybolmuştu.

Aralarında Barcelonalı Lionel Messi, Manchester Cityli Sergio Agüero, Borussia Dortmundlu Axel Witsel, Olympique Marsilyalı Florian Thauvin gibi çok sayıda ünlü futbolcu da arama çalışmalarının devam etmesi yönünde çağrıda bulunmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fransa Nantes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500

Yorumlar (5)

komplo teorisi:

uçağı düşüren ile arayan kişiler aynı olunca aramalar durdurulur tabi. aransada üstün körü aranır bulamadık derler. yahudi düşmanı olduğu söyleniyo bu futbolcunun. herşey ortada değilmi. ronaldoyuda yiyecekler.

5
3
yanıtYanıtla
ruhi-bjk:

neden aramalar durduruluyor, uçağın kaybolduğu bölgede dünyadan gizli yürütülen petrol veya başka bir çalışma mı var? marsa a inen insanoğlu bir uçağı bulamayacak mı , soytarılık

8
0
yanıtYanıtla
CENGİZ KAAN:

VAHİT HALİLLODZİÇ Adam gibi adam bizim yobazlar adamı burda bir türlü rahat bırakmadılar

6
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

sen ne anlarsın bizim daha kupamız verilmedi. seneler geçti hala yok sen de salak gibi yorum yapıyor malak sende.

yanıt0
yanıt0
AKBABA:

Gerçek bir spor adamı herşeyden önce insan trabzon yönetim ve kokuşmuş futbol eskileri onun esamesi olamaz HALİLLODZİÇ sistem adamı her gün aleyhinde yayın yapan eski futbolcu cahil artıkları tarafından linç edildi.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title