Haberler

Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler Bankaya Açtıkları Davayı Kazandı, 1 Milyon Lira Alacaklar!

Güncelleme:

İstanbul Asliye Ticaret Mahkeme'si, bir dönem Galatasaray ve Trabzonspor forması giyen eski milli futbolcular Halil-Hamit Altıntop kardeşlere ait hesaptan çekilen 1 milyon liranın banka tarafından ödenmesine karar verdi.

İstanbul'da, bir bankadaki mevduat hesapları boşaltılan milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop kardeşler, zararlarının giderilmesi için bankaya açtıkları davayı kazandı.

İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, bankanın kusurlu olduğuna hükmedip Altıntop kardeşlere ait dolandırılan paranın faiz ile birlikte bankadan tahsil edilerek kendilerine verilmesine hükmetti. Altıntop kardeşlerin milli takım primlerinin yatırılması için 2005 yılında bir bankanın Etiler Şubesi'nde hesap açılmıştı.

Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler, Bankaya Açtıkları Davayı Kazandı

3 ŞÜPHELİ YARGILANIYOR

İki kardeşin hesaplarından 1 milyon liranın üzerinde para çekildiği belirlenmiş, milli oyuncular suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılama başlatılmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Adınızı YazYeter:

2005 yilinda $ kur u 1. 34 yani 1 milyon Tl ile yaklasik 745 bin $ aliniyordu simdi o parayla faiizi ile birlikte kac $ alinir. bilene tatil hediyesi adalein bu mu türküsünü bilen yazsin.

18
4
yanıtYanıtla
MURAT GÖNEÇ:

Benim de buna benzer bir davam var 2017 desene bende 10 sene bekliyecem bu nasıl bir iştir bilim ki

11
0
yanıtYanıtla
UA37:

HAMİTİN DAVASI BU KADAR SÜRDÜYSE VAY SIRADAN VATANDAŞIN HALİNE DİYCEM. . . . . . SIRADAN VATANDAŞTA DA 1 MİLYON OLMAZ :) KAFAM KARIŞTI :)))))

10
0
yanıtYanıtla
Firat:

4 sene sonra 1 milyon tl

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title