Haberler

Hakem Hatalarını Değerlendiren Fatih Terim: Hata Yapabilirler, Onlar da İnsan

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakem hatalarını değerlendirdi. Terim, "Hakemler de insandır, hata yapabilirler, olaya öyle bakmak lazım." dedi.

Spor Toto Süper Ligde 21. hafta maçında Galatasaray, Trabzonspor'u Türk Telekom Stadında konuk etti. Mücadeleyi sarı-kırmızılı ekip 3-1 kazandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Mbaye Diagne ve Younes Belhanda (2) kaydetti. Trabzonspor'un tek golü Hugo Rodallega'dan geldi.

Maç sonunda hakem hatalarını değerlendiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Hakemler de insandır, hata yapabilir, olaya öyle bakmak lazım. Ben 10 maç ceza yerken, 'Schalke'ye başarılar faksı gönderseler' derken 3 maç ceza yedim, diğerinden de 7 maç. Hakemler de insandır hata yapabilirler." diye konuştu.

"BİR TAKIM DÜŞÜNÜN Kİ HER SANİYE HÜCÜMU DÜŞÜNÜYOR"

Terim, "Bir takım düşünün ki, her an, her saniye hücum için çaba sarf ediyor. Bu kadar çok adamlar hücum edince bazı pozisyonları da vereceksiniz. İnşallah orta sahamızın düelloları daha çok kazandığı maçları da göreceğiz ve temaslı oyunu artırabilirsek, daha iyi olacak." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (147)

KSK li MESUT:

Hakem adil olsaydı ilk yarı salatasaray 9 kişi kalacaktı. Hala conconlar iyi oynadık diyolar. Harbidendeğişik TOPluluk bunlar...

9
21
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BAĞDAT CADDESİNDE LGBT YÜRÜYÜŞÜ VAR ORAYA KATIL AÇILIRSIN ÇİÇEK GİBİ.

yanıt6
yanıt2
CAPS:

önce beyninizi geliştirin sonra GALATASARAYı eleştirin

11
14
yanıtYanıtla
İMPALA:

FATİH TERİM ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ :D İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ DAVRANMAYI NASIL BİLİYOSUNUZ. TÜRK FUTBOLUNU HAKEMLER DEĞİL SİZLERİN BU ÇARPIKLIĞI BİTİRECEK :d:d

13
12
yanıtYanıtla
ist:

boşssun hemde cok

yanıt0
yanıt0
kardelen:

kendinize aynısı yapılsa insan demez döverdiniz her zaman yaptığınız gibi galatasarayın puanları hep hakem kararlarıyla yani şahibeli

16
8
yanıtYanıtla
kardeş:

katılıyorum

yanıt3
yanıt1
kardelen malı:

ilk yarı konya , fenerbahçe beşiktaş maçlarını izle öyle konuş galatasaray ı doğradılar bu maçlarda kimsenin sesi çıkmadı bir tek galatasaray diyordu bu hakemlerle olmaz. 17 kulüp birleşti hakemlerin arkasında durdu galatasaray a karşı hepsi birlik oldu bir anda . Şimdi ağlamak yok devam. Fatih Terim de bunu anlatmaya çalıştı toplantıda ama anlayana. Beyinsizlere anlatamazsın birşey.

yanıt4
yanıt0
Burak bey:

not alın bu sözü, canı yandığında hakemlerin insan olduğunu unutmasın sakın.

10
13
yanıtYanıtla
GÖNDER:

kalın kafalı o sözleri gönderme yaptı bildiri yayınlayanlara

yanıt11
yanıt2
Tüm 147 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title