Haberler

PROTEİN TOZU KİLO ALDIRIR MI? Protein tozu kilo almaya yardımcı olur mu, kilo yapar mı?

Güncelleme:

Son dönemlerde spor yapmakta olan birçok kişi tarafından protein tozu kullanımı artıyor ve Protein tozu kilo aldırır mı? Sorusu bu nedenle merak konusu oluyor. Peki, Protein tozu kilo aldırır mı? Protein tozu kilo almaya yardımcı olur mu, kilo yapar mı? Protein tozu 1 ayda kaç kilo aldırır?

Protein tozu kilo aldırır mı? Sorusu, spor veya diyet yapmakta olan birçok kişi tarafından merak konusu oluyor. Protein tozu kullanımı durumunda kilo alımına olan etkisi bu nedenle merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Protein tozu kilo almaya çalışmakta olan kişiler tarafından da merak ediliyor. Peki, Protein tozu kilo aldırır mı? Protein tozu kilo almaya yardımcı olur mu, kilo yapar mı?Protein tozu 1 ayda kaç kilo aldırır?

PROTEİN TOZU KİLO ALDIRIR MI?

Protein tozu yüksek bir kalori değerine sahip olmaması nedeniyle genellikle tek başına kilo aldırmamaktadır. Protein tozu ile kilo almak, tamamen gün içerisindeki hareketlilik düzeyinize ve yediklerinize bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Hiçbir besin tek başında kilo aldırmaz veya vermenize yardımcı olmaz. Bu kapsamda önemli olan alacağınız kalori miktarını harcadığınız ile orantılı şekilde dengelemektir. Doğru bir beslenme planı ile birlikte Protein tozu ile kilo almak da vermek de mümkündür. Buradaki önemli olan faktör, gün içerisindeki harcadığınız kalori miktarı ve besinlerden aldığınız kalori miktarıdır.

Genellikle kilo almak isteyen birçok kişi protein tozuna dair araştırmalar gerçekleştiriyor olsa da bu noktada günümüzde birçok kişi tarafından Gainer ürünleri tercih edilmektedir. Gainer ürünleri yüksek kalori değeri ile birlikte kullanımında kilo almanızı destekleyecek bir üründür. İçerisinde yer almakta olan karbonhidrat yoğunluğu ile birlikte kilo alma döneminizde sizin için temiz bir kaynak olarak değerlendirilmektedir. Buna göre kilo almak isteyen kişilerin Protein tozu yerine Gainer ürünlerini tercih etmesi gerekmektedir.

Protein tozu kilo aldırır mı? Protein tozu kilo almaya yardımcı olur mu?

PROTEİN TOZU NASIL KULLANILIR?

Günümüzde protein tozları farklı tatlar ile satışa sunulmaktadır. Çilekli, çikolatalı, muzlu ve benzeri aromalarda protein tozları sıklıkla tercih ediyorlar. Protein tozlarını kullanan kişiler genellikle yine proteinli sütlerle kullanırken bazı kimselerde suyla tüketmeyi tercih ediyor.

PROTEİN TOZU 1 AYDA KAÇ KİLO ALDIRIR?

Protein tozunun kilo aldırmaya doğrudan bir etkisi olmaması nedeniyle bir ay içerisinde belirli miktarda bir kilo artışı sağlaması mümkün değildir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Spor Gündem Sağlık Yaşam Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title