Haberler

Ertem Şener hangi kanalda? Ertem Şener hangi kanalda yorumculuk yapıyor?

Güncelleme:

Ertem Şener hangi kanalda? Futbolseverler tuttukları takımların maçlarının öncesinde, devre arasında ve maçın ardından spor yorumcularının maç hakkındaki görüşlerini TV kanallarından ediyor. Peki, Ertem Şener hangi kanalda? Ertem Şener nerede yorumcu? Ertem Şener hangi kanalda yorumculuk yapıyor? İşte detaylar...

ERTEM ŞENER HANGİ KANALDA?

Ertem Şener maç sonralarında Beyaz TV kanalında Beyaz Futbol programının moderatörlüğünü yapmaktadır.

ERTEM ŞENER KİMDİR?

Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya'da doğmuştur.

İstanbul 50. Yıl İNSA Lisesi'ni bitirdikten sonra Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu.

1995 yılında bir radyoda çalıştı. Ardından Muğla'da bölgesel bir televizyonda ve sonrasında TGRT'de 1996'da profesyonelliğe adım attı. Burada İtalya Seri maçlarının anlatımını yaparken, spor bültenleri ve program sunuculuğu da yaptı. Çok kısa bir süre Kanal 6'da çalıştı.

1997 Ağustos'un da Star TV'ye transfer oldu. Star TV'de Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı-sunuculuğunu gerçekleştirdi. Star Tv'de anlattığı Şampiyonlar Ligi maçları sayesinde ismini duyurdu.2001 yılında İtalya'da Fatih Terim ve Türk futbolcularının takibi için bir süre Milano'da özel bir haber ajansı adına çalıştı. 2002 yılında Star TV'ye geri döndü.

Gülşen Şener ile evlidir. Ömer, Kerim ve Nurefşan adlarında 2 oğlu bir kızı vardır.2012 yılında Kanal D'de yayınlanan "Kazanmak İçin Bir Dakika" isimli programı sundu.

TV8 ekranlarında 2012 yılında yayınlanan, Afrika'nın beşiği Kenya'da gerçekleşen yarışma programı "Trophy Türk" sunuculuğunu Helin Avşar ile birlikte Ertem Şener yaptı. Burcu Çetinkaya ile birlikte Billur Kalkavan, Berksan Özer, Hale Caneroğlu, Ceyda Ersoy, Esra Ersoy, Zaza Enden, Leyla Bilginel, Şener Üşümezsoy, Serkan Tanırgan, Tuğba Özay ve Önder Bekensir ve Helin Avşar da yarışmacı ekip içindeydi.

Beyaz TV Spor Müdürü görevi yapan Ertem Şener, aynı zamanda Beyaz TV'de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunmaktadır. Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu "BEYAZ FUTBOL" Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumlarıyla Pazar günleri 23:00'da BEYAZ TV'de yayınlanmaktadır. Ayrıca Pazartesi akşamları 23:00'da Ertem Şener yönetimindeki aynı kadro ile yine BEYAZ TV'de Akıllara takılanlar, perde arkasında yaşananlar, konuşmaya cesaret edilemeyenler DERİN FUTBOL'da masaya yatırılmaktadır.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Ertem Şener Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title