Haberler

Güzel hakem Fernanda Colombo'ya Türkiye'den evlilik teklifi!

Güncelleme:

Futbolseverlerin ilgi odağı haline gelen Hakem Fernanda Colombo, Türkiye'den gelen evlilik teklifini eşine sordu.

Son zamanlarda futbolseverlerin, ilgi odağı haline gelen hakem Fernada Colombo, Ekvator Ligi'nde görev yapan Brezilyalı hakem, sempatik tavırlarıyla Türkiye'den bile ilgi görüyor.

Güzel hakem Fernanda Colombo'ya Türkiye'den evlilik teklifi!

Fernada Colombo, Instagram hesabından yaptığı soru-cevaplarda kendisine Türkiye'den gelen soruları da paylaştı. Güzel hakem Türk kullanıcının kendisine yaptığı evlilik teklifini ise gülerek kocasına sordu.

Güzel hakem Fernanda Colombo'ya Türkiye'den evlilik teklifi!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kolombo Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

Vay be:

Kocasına sorduğu soruya bak. Batsın böyle medeniyet

5
6
yanıtYanıtla
beyninizi kullanın millet kitap okuyun:

la karı şaka yapıyo anlamadın mı şakasına diyo kocama sorayım diye yani anlaman için açıklıyım kocasına sormayacak sadece şaka yapıyor ve kocası olduğunu ima etmeye çalışıyor daha iyi anlaman için açıklıyım kocasına bunu söylese bile kocası onun şaka yaptığını bilecek yani şöyle söyliyim evliyim diye herkese söylemeye çalışmış esprili bi tavırla ve kocasıda gülüp geçer yani senin düşündüğün gibi kocacığım hem seninle evli kalayım hemde gidip başkasıyla aşk yaşıyım mı diye sormucak

yanıt2
yanıt0
selahattin:

bizim millet gibi kadın konusunda kıtlıktan çıkmış gibi olan başka millet görmedim. arkadaşlık sitelerine girersin 10 kız varsa 1000 erkek vardır. yabancı sitelere girersin ordada karşına çıkar bizim erkekler oyun oynarsın oyunda kızlara yavşarlar yahu bi bitin artık yeter be bitin artık veya doyun.

10
0
yanıtYanıtla
Yorgun:

Islam ulkeletde kadın maçlara gitme yasak . bunlar hakem oluyorlar yaşasın özgurluk

6
4
yanıtYanıtla
..:

allahımm abazanlıkta dünya lideriyiz utanıyorum

8
1
yanıtYanıtla
........................................:

NE DİYORSUN BE KARPUZ KAFA. ÖNCE ALLAH BÜYÜK YAZILIR ÖĞREN

yanıt1
yanıt1
Ferhat:

Türkiye''nin rezilleri bunlar işte görün

3
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Evlilik kolayda ya oyunda yani evlilikte KIRMIZI KART gösterirse , veya faul yaparsan halin ne olur ey aday. . ???

4
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Para var ask var para yok ask yok

2
1
yanıtYanıtla
Bİ KIZ ASLI:

KOCASI İLE PROBLEMİ VAR BOŞANIYORLARSA BENDE TALİBİM

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title