Haberler

Güven Yalçın Yeni İmajıyla Ryan Babel'i Aratmadı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Güven Yalçın saçlarını sarıya boyattı. Siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyadan, "Güven Yalçın, Ryan Babel'e özenmiş" yorumunda bulundu.

Beşiktaş, Akhisarspor maçının hazırlıklarını Nevzat Demir Tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Beşiktaş'ın genç oyuncusu Güven Yalçın, yeni imajı ile herkesi şaşırttı. 20 yaşındaki oyuncu sarı saçlarıyla idmana gelince takım arkadaşları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

"RYAN BABEL'E ÖZENMİŞ"

Beşiktaşlı taraftarlar sosyal medyadan, " Güven Yalçın, Ryan Babel'e özenmiş" yorumlarında bulundu. Beşiktaş'ın Fulham'a gönderdiği Ryan Babel, sezon başında saçını kırmızıya boyamıştı.

İşte Güven Yalçın'ın yeni imajı:

Güven Yalçın Yeni İmajıyla, Ryan Babel'i Aratmadı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Güven Yalçın Ryan Babel Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (18)

erdal:

ne kadar sevimsiz biri

10
5
yanıtYanıtla
soma 301 !!!:

bir beşiktaşlı olarak diyorum ki; bu çocuk erken havalara girmiş. . . çok çabuk sönmez inşallah. . . 2 gol atanlar nedense hemen kendilerini göklere çıkarıyorlar. . . . . yere düşünce de, beni kim bıraktı aşağıya derler. . . .

5
0
yanıtYanıtla
Reis:

gelecegin GUİZA sı

2
2
yanıtYanıtla
üzgün:

türk futbolcular böyle biraz para biraz değer verirsen şımarırlar kendilerini geliştirmek ve daha iyi bir yer gelmeyi hiç düşünmezler basın fazla değer veriyor suçlusu basındır bence

3
0
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Ryan Yalcin

3
0
yanıtYanıtla
sadanS:

gençlikte herşey mübahtır. olgun yaşa geldiği zaman asla yapmaz.

1
2
yanıtYanıtla
BJKLEE:

Bozmaya başladı desene

2
0
yanıtYanıtla
EMOXXX:

ŞİMDİDEN BOZULDU. . .

2
0
yanıtYanıtla
fenerli:

imaj yerine bence futbolla öne çık. şımarmaya başlıyor sanki. bu çocuktan olmaz. yakında alt liglere gider.

1
1
yanıtYanıtla
beğenmedim:

bune ya daha şimdiden şimarmaya başlamiş 4 maç oynayıp 2 gol atmayla böyle şimarmaya başladıysa ilerde buna güç kuvvet yetmez böyle şeylere kafayı takacağına cok calışıp efendi ahlaklı bir futbolcu olmaya kafaya koysun önçe

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title