Haberler

Medipol Başakşehir'den Galatasaray Maçı Öncesi Şampiyonluk Mesajı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun düğümünü çözecek kritik Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesinde, Başakşehir'in resmi twitter hesabından " Daha önce hiç şampiyonluk sabahına uyanmamıştık..." paylaşımı yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren, Galatasaray ve Medipol Başakşehir bu akşam saat 19.00'da Türk Telekom Arena'da kozlarını paylaşacak. Şampiyonluğun düğümünü çözecek bu maç öncesinde psikolojik üstünlük kurmak isteyen Başakşehir, resmi twitter hesabından sabah saatlerinde "Daha önce hiç şampiyonluk sabahına uyanmamıştık..." paylaşımı yaptı.

"DAHA ÖNCE HİÇ ŞAMPİYONLUK SABAHINA UYANMAMIŞTIK"

Dev maç öncesi atılan mesaja Galatasaray cephesinden bir cevap gelip gelmeyeceği iki takım taraftarları tarafından merak ediliyor.

Medipol Başakşehir'den Galatasaray Maçı Öncesi Şampiyonluk Mesajı

KAZANAN ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDECEK

İki takım da sondan bir önceki haftaya 66 puanla girerken, kazanan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Saat 19.00'da ki dev maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galatasaray Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (26)

ahmet:

bakalım devletin torpilisi başakmı miletin takımı galatasaraymı

21
17
yanıtYanıtla
KUL AHMET:

fransanın takımına halkın takımı başakmı diyecektin merak etme gs yine her hafta olduğu gibi hakemleride yanına alarak maça 12 ye 11 başlar sonra başakşehiirden 1 kişi atılır maç gs 12 başakşehir 10 olur sonra gs lehine her hafta olduğu gibi 2 uydurma penaltı verilir ve gs nin penaltı atması için 13 milyon euro yani 100 milyon tl verdiği jagne birini kaçırı diğerini atar ve gs mhk sayesinde şampiyon olur tıpkı akhisarın kupa şampiyonluğunu gasp edip kupa şampiyonu olduğu gibi

yanıt8
yanıt6
Kenan:

Hangi milletin Fransız

yanıt10
yanıt3
Gs:

Kul Ahmet bak adin da ne guzel yazmissin ama kendin kul hakki yemekten cekinmemissin. Ilk yari da Galatasarayin hakki yenildiginde 17 takim birlesip "hakemlerde hata yapabilir" demedi mi kardesim? Imzalamadi mi 17 takim. Fatih Terim VAR konusmalarini istedi diye 10 mac ceza almadi mi? Simdi de diyorsunuz ki hakemler sayesinde Sampiyon oldular. Yahu biraz mantikli dusunun. Hakemler sizi tuttu diyorsunuz, golleri de hakemler atmiyor ya. Fazla degil sadece ilk yariya dön bak kardesim kim neyi ne kadar haketti.

yanıt1
yanıt0
Fenerbahçeli:

ulan mormalde başakşehir alır ama görürsünüz ya hakem piçlik yapacak yada başakşehir maçı bilerek vercek bak görürsünüz

8
15
yanıtYanıtla
Gs:

Ya kim sampiyonluk macinda bilerek isteyerek verir maci. Kafan mi iyi kardesim diyecegim ama fbli oldugunu unutmusum. Kendinize bakin bizi bizimle birakin. Ortaligi karistirmayin.

yanıt7
yanıt4
serdar:

dilenmeye devam habide ağlamaya devam habide şikeye devam yoksa yeriniz ptt

yanıt7
yanıt2
dely:

fenerbahcelı hesap nonu ver de bağış yapalım.

yanıt1
yanıt0
VAH VAH:

GS İŞİ BİTİRDİ FİŞİ ÇEKTİ HER MAÇ HAKEMLER GS NİN RAKİBİNE MUTLAKA KIRMIZI KART GÖSTERİYOR ÜZERİNEDE GS LEHİNE EN AZ 2 TANE UYDURUK PENALTI VERİYOR PENALTICI JAGNEDE BİRİNİ KAÇIRIP DİĞERİNİ ATIYOR ÖRNEKMİ ALIN SİZE RİZE MAÇI ALIN SİZE KAYSERİ MAÇI ALIN SİZE BURSA MAÇI ALIN SİZE BJK MAÇI SÖZÜN ÖZÜ MHK VE TFF GS Yİ ŞAMPİYON YAPACAK BU AKŞAM HAKEMİ İZLEYİN GÖRÜN KUPA MAÇINDADA AKHİSARIN HAKKI GASP EDİLİP KUPA GS YE VERİLDİ YİNE AKHİSARA KIRMIZI YİNE GS LEHİNE PENALTI YAZIKLAR OLSUN

14
9
yanıtYanıtla
gs li:

bu kadar aglamaya gerek yoktu roman yazmissin sanki

yanıt6
yanıt3
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title