Haberler

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan Ziyaretlerde Bulundu

Güncelleme:

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Kılıçaslan, il yönetimiyle Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Başkanı Zafer Pekdemir, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarları ziyaret etti. Sakarya'yı ticaret ve iş dünyasıyla el ele yürüyerek büyüteceklerini belirten Kılıçaslan, bu süreçte en çok gençlerin enerjisine ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Kılıçaslan, sanayi, tarım ve muhtarlara yönelik de açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Kılıçaslan, il yönetimiyle Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği Başkanı Zafer Pekdemir, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve muhtarları ziyaret etti.

Sakarya'yı ticaret ve iş dünyasıyla el ele yürüyerek büyüteceklerini belirten Kılıçaslan, bu süreçte en çok gençlerin enerjisine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Kılıçaslan, sanayi, tarım ve muhtarlara yönelik de açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Genç Erdal Erdem İYİ Parti Sakarya Selçuk Yerel Haberler Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title