Haberler
Güncelleme:

Eskişehir'de tartışma yaratan olay! Parkta yoga yapan kadınları CİMER'e şikayet ettiler

Eskişehir'de iddialara göre Dede Korkut Parkı'nda yoga yapan kadınlar, henüz kimliği bilinmeyen kişiler tarafından CİMER'e şikayet edildi. Olayın ardından kadınların yoga yapmasının engellendiği öne sürülürken, konuyla ilgili paylaşımda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Kadınlarımız istediği parkı kullanabilir" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

quantum :

Anlaşılan bazı çürük kafalılara fena batmış

50
71
yanıtYanıtla
Veli Özçelik:

çakra, üçüncü göz,Nirvana ,vs.Allah aşkına İslamın için de bu kadar nefs terbiyesi yapsan bu yogilerin belki 100 katı dereceye ulaşırsın ulaşan yokmu milyonlarca Veli,evliya yokmu gelin gece bir namaza kalkıp bir tövbe yeter.. yoga Namazın yanına bile yaklaşamaz...

21
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Parkalarda köpeklerden ve tayt giyip koşan bayanlardan bende şikayetçiyim.. İyi yapmışlar. Hemen çıplaklık seven çağdaşlarımız rahatsız olmuşlar.. Atatürkün resimlerinde bir tane dekolteli bayan varmı, bir baksınlar..

4
3
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ulan kumpir gibi oldum, oturma organım kocaman oldu bir yerlere sığmıyor; bunlar kadınsa ben neyim? Parklarda görmeyeyim de moralim bozulmasın, dur şikayet edeyim şu dinsizleri, pis kafirleri.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title