Haberler
Güncelleme:

Emine Bulut cinayetinin tüyler ürperten yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kırıkkale'de Emine Bulut'un, eski eşi Fedai Varan tarafından 10 yaşındaki kızlarının gözleri önünde adım adım ölüme götürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Osman dede:

Avrupa birligine onun icin almiyorlar Turkiyeyi, cunki hayvan hakki diye bir sey yok memleketde.

12
2
yanıtYanıtla
seyirci:

senin medeniyet sandığın avrupa birliği çok mu temiz sanıyorsun. Özentilği bi bırakın artık. Senin medeni bildiğin ülkeler senin memleketinden 10 beter sadece dış ülkelere yansıtılmıyo. . .

yanıt2
yanıt3
oxygen:

seyirci adlı şahıs, sen kaç tane avrupa ülkesinde yaşadın da bunları rahatlıkla söyleyebiliyorsun. ben uzun zamandır Danimarka da yaşıyorum Türkiye den bin kat daha iyi. ayrıca uzun yıllar boyunca avrupayı gezdim. evet dışarıdan görüldüğü gibi değil daha da güzel. insana değerinden fazlasını veriyorlar.

yanıt8
yanıt1
OXGEN KARDEŞ:

Madem okadar ileri insancıl ve muazzam neden bu ülkeye geri döndün git orada yaşa bak ben berlin''de doğdum ama Türkiye''de yaşıyorum çünkü benim ülkem dünyanın en medeni ve en güzel ülkesi senin gibi örümcekler bu ülkeyi bu hale getiriyor hepiniz defolun gidin yalandığınız yerde yaşayın

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title