Haberler
Güncelleme:

Emniyet, yangınla ilgili paylaşımları incelemeye aldı! Dikkat çeken "Şahan" detayı

Marmaris'te çıkan orman yangınıyla ilgili birçok paylaşım yapılmış ve "Uçaklar nerede?" diye soran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada linç edilmişti. Emniyet, yangınla ilgili paylaşımları incelemeye aldı. Marmaris etiketiyle ilgili 22 bin 787 farklı hesaptan paylaşım yapıldığını belirten EGM, bu hesapların yüzde 59'unun bot olduğunu tespit etti. EGM ayrıca, "Şahan" kelimesi hakkında 10 bin 723 farklı hesaptan paylaşım yapıldığını ve bu hesapların yüzde 57'sinin bot olduğunu belirtti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Erkan Can :

Bot hesapları provakasyonu fln anladık tmm da ülkemin ormanları yanarken sorumlular çıkıp bana doğruları anlatsın ve yanlışları eksikleri varsa hesap versinler demek bir vatan görevi, bu da mı dezenformasyon ?

30
19
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

dostum adam uçak nerde diyor paylaştığı fotoğrafı uçaktan çekmişler zaten bakanlık gerekli açıklamaları yapıyor zaten

yanıt13
yanıt7
Ic Minnak:

Orman yaniyor mu su an??? EGM, dezenformasyonu simdi kim yapmis oluyor bu aciklama ile?

13
8
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Devlet yangınlamı uğraşacak yoksa bu boş tenekelerle mi anlamadım.Adamlar uçak, helikopter,arazöz, itfaiye ne varsa müdahale ediyor bi bırakında adamlar işlerini yapsın.Bir çok kişi nerden bir fitne fesat çıkarırım onun peşinde, millet onların peşine takılmış Allah akıl fikir versin.

9
7
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Gecen sene de yandi, gecen sene de tum ekiplerle mudahale edildi... Senin anlayacagin seviyeden anlatayim: Futbol takiminda defansin yetersizse transfer zamani guclendirirsin kardesim. Kimse fitneymis fesatmis ugrasmiyor... ama kisi kendinden bilir isi.

yanıt0
yanıt0
Onur Yener:

Yabancı ülkelerde de orman yangını oluyor haftalarca süren yangınlar gördüm ama kimse fitne,fesat,yalan, iftira,provakasyon peşinde koşmuyor elinden gelen yardım ediyor, ama bizde öyle mi bir tek ormanları Erdoğan yaktı demedikleri kaldı, vatan eşkiyası tipler fazlasıyla mevcut bizde.

9
4
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Ne Man kafalar var ya.Yorumlara bak hele devlet her bireye hesap vermek zorundaymış.

6
4
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

BU KENDİNİ BU KADAR AKILLI ZANEDİYOR BUYUR SİYASETE O ZAMAN YİYORSA KLAVYE DEN ÜLKE YÖNETMEK KOLAY SALLAMACI İVEDİK

5
4
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

bu ülkede sadece marmaris bodrum antalya gibi bölgelerde çıkan yangınlara tepki gösteren ve kim olduklarını çözemediğim bir kitle var..bu bölgelerde avazı çıktığı kadar bağıranlar ,olay güney doğu veya iç anadoluda olduğunda kafalarını kuma gömüyor

6
2
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

yalan haber yayanlari der hal habis ceyasi verilmeli...kim olursa olsun sanatci politikaci...yeter ya

4
3
yanıtYanıtla
Erol Birol :

Önce sen Türkce yazmayı öğren

yanıt0
yanıt0
Mikail arman:

Şatan isimli şahıs zaten provokasyon ve devletin kurumlarını aciz çaresiz gösteren yorum yazmışti.

3
2
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

sen yunanın ormanını yakmazsan bu yangınlar 100 yerden aynı anda çıkar. yunana bildiği dilden anlatacaksın.

1
1
yanıtYanıtla
anti kefer:

Yüzde 60 bot diğerleri de bu bot hesaplara inanıp retweet yapan büyük bir kısmı bilinçli olarak algı operasyonu yapan vatan haini teröristler. Bu ülkenin bir kurtuluş savaşına daha ihtiyacı var ülke bu darbeci teröristler tarafından ele geçirilmiş durumda.

1
0
yanıtYanıtla
Recep Yılmazer:

Bu Şahan bozuntusu ülkede provakasyondan başka bi halta yaramayan komedyen bozuntusudur..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title