Haberler

Gol kralı Diagne'ye sürpriz talip

Güncelleme:

Galatasaray'da şampiyonluk kutlamalarına izin alıp katılmayan ve sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken Diagne'ye Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in teklifte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray'da ? Mbaye Diagne için ilginç gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk kutlamalarına katılmadığı için istenmeyen adam ilan edilen Senegalli futbolcu için Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal resmi teklifte bulundu. Geçen sezon Gomis'i transfer eden Al Hilal Diagne için 8 milyon euro önerdi.

8 MİLYON EURO AZ BULUNDU

Takvim'de yer alan habere göre; Ancak Galatasaray Yönetimi'nin 8 milyon euroluk teklifi çok az bulduğu ve Diagne'yi 13 milyon eurodan aşağı bir rakamı satmayı düşünmediği öğrenildi. Bu durum Suudi Arabistan kulübüne bildirildi.

DİAGNE MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

G.Saray'ın Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı ve 30 golle gol kralı olan Diagne, menajerini değiştirdi. Senegalli futbolcu bundan böyle Gomis'in de menajerliğini yapan Etienne Mendy ile anlaştı.

MENDY İSTANBUL'A ÇAĞRILDI

Sarı-kırmızılı yönetimin menajer Etienne Mendy'i İstanbul'a çağırdığı öğrenildi. Senegalli futbolcu için 13 milyon eurodan aşağı bir rakamın asla kabul edilemeyeceği menajere bildirilecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Mbaye Diagne Galatasaray Al Hilal Haberler

500

Yorumlar (16)

ADAM:

Zamanında Burak Yılmaz''a 10 milyon veriyorlardı, satmadık. Bazı oyuncular parladı mı satılması lazım, şu an bu parayı 30 gol attığı için veriyorlar. Seneye 12 13 gol atabileceği için bir daha bu paraya satılması çok zor. Forvetin yıldız olması lazım. Ölü Van Persie yada Podolski bile iş yapıyordu. Bir Milan Baroş daha bulunsa takım oturmuş olur

25
2
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Bu adam kasimpasaya bedavaya geldi bakmayin sisirildigine

13
2
yanıtYanıtla
KFY FENERLİ:

BOŞ ADAM ÇÖP

10
4
yanıtYanıtla
.............:

SATIN GİTSİN

12
1
yanıtYanıtla
ercişli:

Bu Fırsat bir daha ele geçmez verin Kurtulun

13
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAKVİMDEN ALINAN HABERE GÖRE DEMEK, BU HABER YALAN DEMEKTİR.

12
1
yanıtYanıtla
can:

üstüne para verip satabılırsenız satın.

6
3
yanıtYanıtla
serkan:

takvımse.yalan.haber

4
3
yanıtYanıtla
pöh:

vallahi boş sabri bile omuz atsa yere düşer bu

7
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BİZDE PENALTI HARİÇ 3 GOLÜMÜ VAR? YEMİNLE VE ISRARLA İDDİA EDERİM Kİ BU ADAM KADAR OYNASA İDİ MUĞDAT EN AZ 10 GOL ATARDI, TEK EKSİĞİ AZ PARAYA OYNAYIP TÜRK OLMASIDIR.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title