Haberler

Emniyet Uyardı! Çiftlik Bank'tan Sonra Şimdi de Tanker Bank

Güncelleme:

Çiftlik Bank'ın ardından geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Tanker Bank dolandırıcılığı sonrası Giresun İl Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak vatandaşların bu tür kuruluş ve şahıslara itibar etmemesi için uyardı.

Türkiye gündemine damga vuran Çiftlik Bank dolandırıcılığı sonrası Giresun'da Tanker Bank adı altında hayali tanker alıp satarak yüksek kar vaat eden bir şahsın vatandaşları mağdur etmesi sonrası Giresun İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Resmi internet sitesi üzerinden açıklama yapan Emniyet Müdürlüğü 'nitelikli dolandırıcılık' uyarısında bulunarak vatandaşların bu tür kuruluş ve şahıslara itibar etmemesi için uyardı.

155 POLİS İMDAT HATTINA İHBARDA BULUNUN

Yapılan açıklamada, "Yazılı ve görsel medyada 'Tanker Bank' adı altında saadet zinciri oluşturularak üyelerine yüksek meblağda para kazanabilecekleri vaadi ile gerçekleştirilen nitelikli dolandırıcılık haberleri yansımıştır. Vatandaşlarımızın maddi ve manevi kayba uğramaması için gerek internet üzerinde gerekse sosyal hayatta zenginlik vaat eden kuruluş ve şahıslara itibar edilmemesi, bunlara karşı dikkatli olunması, herhangi bir olay ve mağduriyetle karşılaşılması durumunda derhal 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunulması önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

EFEM:

Butür Saadet zincirlerine para yatiracaginiza, gidin marketlerden 25 kurusa Poset alin, o daha hesapli, bari 25 kurusun karsiliginda bir posetiniz oluyor elinizde ;-) Ya bide millet aglamiyormu aciz diye, neyine acsiniz be, siz ac degil, NAMKÖR sünüz. Karninz degil GÖZÜNÜZ ac. AC GÖZLÜLÜGÜN malesef hic caresi yok iste. insallah binlercesi yine para yatirir ve batar. Sonra ben bir tane acicam, ACIKGÖZ BANK olucak. ben gözümü acicam, salaklarda AC GÖZLÜ olup bana paralarini tomarla getirecek.

4
3
yanıtYanıtla
CELALI:

bu millete mustahak

5
2
yanıtYanıtla
hım hım:

her hıyar gibi diyene tuzla koşan bedavacı zihniyet

3
3
yanıtYanıtla
Zülfikar:

Dolandırıcıların çalışma alanı hiç yorulmadan para kazanmak isteyen ihtiraslı insanları tuzaklamak olduğuna göre onları ilahi adaletin piyonları olarak tanımlamak mümkün.

5
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

tavşan bankı kuracağım 4 tavşan 2 yılda 450 tane oluyor 450 tanesini düşünün ortaklar lütfen sıraya girin zengin olun

5
0
yanıtYanıtla
Ilginç Teori:

çiftlik bank vurgunundan 2 gun sonra sokakta yapılan ankette ` lık kesimin tekrar para yatırırım demesinden sonra üzülmüyorum bu tarz haberlere diyecek pek birşey yok . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
MERTO:

ALLAHIN GERİZEKALILARI BU MİLLET USLANMASI. . . YATARAK PARA KAZANMA HAYALİ

3
0
yanıtYanıtla
cengiz erzurum:

suc devletimde yok sızde adam tıpıne bakar mal varlıgını arastırır parazvar gıgın salaklar

2
1
yanıtYanıtla
Muro:

Çok mallar var millet gözünü açsın?

2
0
yanıtYanıtla
Mutlu Türk:

Insan kolay kandırılır.Sultanlar,veliler,en akıllı insanlar hatta peygamberler bile en az hayatında bir kez kandırılmıştır. Uyanık olsaydınız ya,aptalmısın,iyi oldu bir daha kendini kandırma demek,insana verdikleri değer bu kadar oluyor,yani bazı yorumcular dolandırıcılar kadar insana deger veriyolar.

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title