Haberler

Gaziantep 'te 25 ton bozulmuş domates ele geçirildi

Güncelleme:

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde merdiven altı üretim yapanlara yönelik gerçekleştirilen baskında 25 ton bozulmuş domates ele geçirildi.

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri zabıta ekipleri ile birlikte Gaziantep'in İslahiye ilçedeki bir depoya yaptığı baskında çuvallar dolusu çürümüş, kokmuş ve bozulmuş şekilde domates bulundu. Ele geçirilen yaklaşık 25 ton domates posası ilçe dışındaki bir alanda yakılarak imha edildi.

Gaziantep 'te 25 ton bozulmuş domates ele geçirildi

PUL BİBER VE SALÇA YAPIMINDA KULLANILACAKTI

Bozulmuş domates posalarının pul biber ve salça yapımında kullanılacağı ve ekiplerin baskını ile bu riskin ortadan kaldırıldığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İslahiye Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (7)

hamza:

antebin adamı da adanaya döndü . . . anteb malıda almayacaz artık

3
3
yanıtYanıtla
KIBRIS GAZISI:

BU GIDA SAHTEKARLARININ YÜZLERCE INSANIN HAYATINA KAST EDEN TERÖRISTLERDEN BIR FARKI YOKTUR HATTA BUNLAR DAHA VICDANSIZ VE ACIMASIZ BINLERCE INSANI ZEHIRLIYORLAR HASTA EDIYORLAR KANSER OLMALARINA YOL ACIYORLAR INSANLARIN MALI SIKINTI ICINDE EZIYET ACI CEKEREK ÖLMELERI BU VICDANSIZ SEREFSIZLERIN HIC UMURLARINDA DEGIL BU YÜZDEN INSAN HAYATINA KAST EDEN BU NAMUSSUZLARA IBRET OLMASI ADINA EN AGIR CEZALAR VERILMELI ADLI DENETIM KONTROL SACMALIGI ILE SALINMAMALI CÜNKI HUYLU HUYUNDAN VAZ GECMEZ

2
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ithalat yapacam diye, yerli vatandasa üretim yaptirmazsan, kota koyarsan, olacagi bu. Sonra niye uretim yok diyorsunuz. 3, 5 yandasa peskes cekilen ithalat sektoru. Once kendi vatandasini doyur, sonra artani ihracat et. Millet ucuza taze yesin, ihracat sayesindede hem ureten kazansin, hemde devlet!

2
0
yanıtYanıtla
SİTEM:

Yıllardır hep böyleydi zaten yeni gün yüzüne çıktı

1
0
yanıtYanıtla
Hamza Erva:

Biz kime neye göre güvenelim insanlık ölmüşte ağlayanı yok

1
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bi şey olmaz abi, zaten salçayı kavurmuyon mu ateşte, hazır pişmiş sos makarnayı kaynat üstüne dök, abi bu sene makarna dağıtmadılar size makarna dağıttılarmı abi

1
0
yanıtYanıtla
müfit:

Bozuk domateslerin zamanında yakalanarak imha edildi haberine dislike basanlar çürük domateslerin halka yedirilmeden yakalanmasından rahatsız mı oldular acaba dislike basıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title