Haberler

Gareth Bale, Kendi Düğününde Güvenliği Sağlaması İçin Komando Kiraladı!

Güncelleme:

Gareth Bale, müstakbel eşi Emma'nın ailesinin mafya ile başının derde girmesinden dolayı düğünlerinde güvenliği sağlamak için komando kiraladı.

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale son dönemde birçok zorlukla boğuşuyor. Performansı nedeniyle eleştirilen Galli yıldız, bir yandan ertelemek zorunda kaldığı düğünün güvenliğini sağlamak için uğraşıyor.

MAFYA, EVİN ÖNÜNDEKİ ARABALARI YAKTI

Hatırlanacağı üzere Bale – Emma çifti Emma'nın babasının geçtiğimiz yıl hapse girmesi nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kaldı. Bu kez de Emma Rhys-Jones'un kardeşi milyon dolar ve uyuşturucunun dolu olduğu valizle ortadan kaybolunca mafya, büyükbabası ve büyükanesinin evine saldırarak evin önündeki arabaları yaktı.

Gareth Bale, Kendi Düğününde Güvenliği Sağlaması İçin Komando Kiraladı!

DÜĞÜN TOGAMAGO ADASINDA

Gareth Bale ise bu olaylardan dolayı düğünde güvenliği sağlamak için komando kiraladı. Gareth Bale ile Emma'nın düğünleri Togamago adasına alındı. Düğüne 150 kişi davet edildi.

Gareth Bale, Kendi Düğününde Güvenliği Sağlaması İçin Komando Kiraladı!

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gareth Bale Komando Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Fvby:

Abo sen hala bu cekurdek gozlunun yanundasin! Bu olaylar sana BUYUK ISARET YUKARIDAN! kac diyorlar! Evlenme bununla! :)

4
1
yanıtYanıtla
Firat:

Kiralik katil ödeme yapma yanlisikla :)

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı YazınNAPICAN:

DÜĞÜN ADANADAMI ACABA:))

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

AILENSE O KADAR PARA KAZANIYON BALE BORCLARINI ODESENE MAFYANIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title