Haberler

Galatasaraylılar, Fenerbahçe'ye imza atan Garry Rodrigues'i sildi

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe ile anlaşan Garry Rodrigues'in Instagram hesabını kapattırdı. Ayrıca Gomis, Twitter'dan Rodrigues'i takip etmeyi bıraktı.

Galatasaraylı taraftarlar Garry Rodrigues'in sosyal medya hesabını "Topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle" şikayet ederek kapattırdılar. Öte yandan Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis de eski takım arkadaşının Fenerbahçe ile anlaşması üzerine Twitter hesabından Rodrigues'i takip etmeyi bıraktı.

SUDAN UCUZ TRANSFER

Kanarya, Gary Rodrigues transferini çok ucuza getirdi. Geçen sezon devre arasında 10 milyon 250 bin euroya Galatasaray'dan Al İttihad'a transfer olan oyuncunun 1+1 yıllık kiralama bedeli karşılığı olarak Fenerbahçe Kulübü, Al İttihad'a hiçbir ödeme yapmayacak. Suudi ekibinden yılda 4 milyon euro kazanan Yeşil Burun Adalı futbolcunun maaşının bir kısmını Sarı-Lacivertli kulüp karşılayacak. Bu rakamın ise 2 milyon euroyu geçmeyeceği öğrenildi. Kulübü ile 4 yıllık daha anlaşması bulunan Rodriges'in 2 yıl sonunda ilk satın alma hakkı da Fenerbahçe Kulübü'nün olacak.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Galatasaray Fenerbahçe Twitter Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

adonis:

6 ay önce 10 milyon euro veren arap kulübünün beş kuruş para istemeden ve üstelik maaşının yarısını da ödemeyi kabul ederek fenere verdiğine biz de inandık. . Nerede şike üçkağıt var fenerbahçe orada. .

8
11
yanıtYanıtla
1122:

Ne yapsın adamlar dilenmişlerdir.

yanıt2
yanıt4
1122:

Cacıkbahçeye gidenden Bi cacık olmaz

3
9
yanıtYanıtla
HALDUN:

bu dandik formayı giyen oyuncuyla ne işimiz var

4
5
yanıtYanıtla
gsli:

hayirlisi olsun umarim basarili olur ancak dsiplisnsiz bir oyuncu kendi oynamayi seviyor bencil davraniyor umarim bu huyundan vazgecmistir bu fenerin scout ekibine bosa para veriyorlar galatasarayin gonderdigi futbolculari emre belezogluda takip eder

3
4
yanıtYanıtla
1907 - KYS:

çokta fifi

4
2
yanıtYanıtla
1905 gs:

Galatasarayın gönderdiği oyuncularla fenerbahçe şampiyon olucagını sanıyor nerde eski gsli varsa fener ona talip zira şikeci fener

2
4
yanıtYanıtla
aa:

cokta fifi

4
0
yanıtYanıtla
hakkı:

FENERBAHÇE çok aptal bir transfer politikası yürütüyor. bu comolli denen herif derhal gitmelidir. Fenerbahçe kulübünü resmen işe yaramaz futbulcu çöplüğüne çevirdi. 7 transfer yapacağına 2 tane dünya starı getir çok daha iyi olur. bitirdiniz canım feneri

2
2
yanıtYanıtla
Bir Dost:

Bu cinconluları soda da kesmez :)

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title