Haberler

Galatasaraylı Taraftarlardan Younes Belhanda'ya Büyük Tepki

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin ikinci yarısına 2 galibiyetle başlayan Galatasaray'ın Alanya deplasmanında 2 puan bırakması camiayı şok ederken, taraftarlar Younes Belhanda'ya büyük tepki gösterdi.

Feghouli'nin golünde asisti yapan isim olmasına ve bu sezon ilk kez isabetli bir şut çekmesine rağmen Faslı futbolcunun performansı beğenilmedi.

Galatasaraylı Taraftarlardan Younes Belhanda'ya Büyük Tepki

"BELHANDA SAYESİNDE ATAKLARIMIZ BAŞLAMADAN BİTTİ"

Özellikle 26 top kaybı ile oynayan Belhanda'nın atakları yönlendiren isim olması gerektiğini belirten taraftarlar sosyal medyada bu konuya dikkat çekerken, "Belhanda sayesinde ataklarımız başlamadan bitti. Mitroglou oyunda kaldığı sürece en az top alan isim oldu. Alanya deplasmanındaki kaybın en büyük nedeni Belhanda" eleştirisinde bulundu.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Feghouli 16, Ömer Bayram ve Onyekuru da 15'er top kaybı ile oynadı. Öte yandan Galatasaray bu maçta sadece 5 şut çekerken, bu sezon hücumdaki en verimsiz 90 dakikayı geride bıraktı.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Alanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (23)

Dürbünlü:

fatih hocanın 1999 da UEFA kupasını kaldırdıktan sonra başlayan düşüşü halen devam ediyor..HOCA bir türlü kendine gelemedi.

10
13
yanıtYanıtla
u.leo:

afedersin mal beyanı

yanıt0
yanıt0
ADNYZNKİİ:

SEN ALMANYA-GERMANYADAN AKIL VERME BOŞ YORUMCUSUN BOŞ

yanıt0
yanıt0
Herşey İYİ olacak !:

hiç mi antreman yapmıyorsunuz yada boş yere mi yapıyorsunuz ? hiç mi ekmek yemediniz 6 yaşındaki çocuk öyle şut çekmiyor kaleye belhanda efendi :(

16
1
yanıtYanıtla
drjohnfire:

beter olun uhahahahahaha

3
10
yanıtYanıtla
azo:

Olur mu öyle şey. . . oynamadığı maçlarda takımın kapasitesi çok düşüyor diyen embesil taraftarlarımız var maalesef !!!!!

10
2
yanıtYanıtla
Alex10:

çöp

9
2
yanıtYanıtla
eren2828:

artık gitte kurtulalım . kac defa dedik yine diyoruz istemiyoruz seni . wesleyin yarısı olamadın. inşallah emre akbaba form tutar senden kurtuluruz

9
2
yanıtYanıtla
PİRLO:

ÖNCE İŞE YARAMAZ DEDİNİZ SONRA KAHRAMAN ETTİNİZ ŞİMDİ YERE ÇAKTINIZ KARAR VERİN SORUN BELHANDA DEĞİL FATİH TERİM TUDOR DEPLASMANDA YENEMİYOR DİYE SARILDIĞINIZ ADAM SEFİLLERİ OYNUYOR SORUN TEKNİK HEYETTE TUDOR SİZDEN BAŞARILIYDI

6
4
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Daha düne kadar yere göğe sığdıramıyolardı conconlar. Nankörler...

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title