Haberler

Galatasaraylı taraftarlar eşinin geldiği maçta Belhanda'yı ıslıkladı

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'ın evinde Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta sarı kırmızılı ekibin yıldızlarından Belhanda ıslıklandı.

Sarı-kırmızılı takımın 3-2'lik üstünlüğüyle sona eren mücadelede bazı futbolcular vasatı aşamadı. Sezon başından bu yana beklentileri karşılayamayan ve Sivasspor karşılaşmasını sadece 1 isabetli şutla tamamlayan Belhanda, oyundan çıkarken ıslıklandı. Faslı futbolcunun protestolar nedeniyle oldukça üzgün olduğu görüldü.

EŞİ DE TRİBÜNDEYDİ

Öte yandan mücadeleyi tribünden takip edenler arasında tecrübeli futbolcunun eşi Amal Belhanda da vardı.

Galatasaraylı taraftarlar eşinin geldiği maçta Belhanda ıslıklandı

PENALTI ATIŞMASI

Galatasaray'ın Andone'ye yapılan faul sonrası 42. dakikada kazandığı penaltıda Andone topu Belhanda'ya verdi. Faslı futbolcu ise kullanmak yerine tekrar topu Andone'ye bıraktı. Sarı-kırmızılılarda geçen sezonun ikinci yarısında Diagne kazanılan penaltılarda Belhanda ve Sinan Gümüş ile sorun yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

Laik bey:

Çağdışı kıyafet !

19
152
yanıtYanıtla
abdullah:

sanane

yanıt27
yanıt3
iyibiradam:

Başkasının kıyafetine karışıp ''Sadece benim istediğim gibi giyineceksin'' diyen zihniyetler hala var mı ya? O zaman sen de sokağa çıkarken benim istediklerimi giymek zorundasın. :)

yanıt66
yanıt2
ASLI:

BU YORUMUN ALTINA İMZAMI ATARIM. 21. YÜZYIYLDAYIZ BIRAKIN ARTIK ORTA ÇAĞDADAKİ GİBİ GİYİNMEYİ.

yanıt6
yanıt86
GÜNLÜK ŞEYLER:

BU SÖZÜ ÖLDÜĞÜNDE SANA HATIRLATACAKLAR ..İPİN UZUN BIRAKILDI İSTEDİĞİN GİBİ KONUŞ

yanıt43
yanıt8
WWWXXXXMN:

Bacım mükemmel olmuşsun çokta yakışmış, medeniyeti çıplaklık ve çağdaşlık olarak gören yobazlar bacılarını mini etekle gezdirsinler o zaman aydın kişiler olurlar.

57
12
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Allah kapanın emrini sadece Arabistan da ki müslüman lara emretmedi, bilginize

41
11
yanıtYanıtla
XC:

Arapların yazdıgını mı dıyorsun?

yanıt1
yanıt3
X:

Sanane kardeş, milletin derdi seni mi gerdi.

yanıt1
yanıt3
wolf:

bi bitmediniz arap kırmaları

yanıt4
yanıt13
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title