Haberler

Galatasaray, Sivasspor'u 3-2 mağlup etti!

Güncelleme:

Haftanın açılış maçında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Florin Andone (2) ve Ryan Babel kaydetti.

Süper Lig'de 8. haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılı takım rakibini 3-2 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini 21 ve 42. dakikada penaltıdan Florin Andone ve 74. dakikada Ryan Babel kaydetti. Sivasspor'un golleri 69. dakikada Arouna Kone ve 84. dakikada Endoğan Yeşilyurt'tan geldi.

Galatasaray-Sivasspor mücadelesinde beşinci gol geldi!

GALATASARAY, HAFTAYA BEŞİKTAŞ İLE KARŞILAŞACAK

Sivasspor'da Cofie 51. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Puanını 13'e yükselten Galatasaray, önümüzdeki hafta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 12 puanda kalan Demir Grup Sivasspor ise Antalyaspor'u sahasında konuk edecek.

Galatasaray-Sivasspor mücadelesinde beşinci gol geldi!

FEGHOULİ VE FALCAO KADRODA YOK

Galatasaray'da Sofiane Feghouli'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ve Mario Lemina kadroya alınmadı. Cezayir Milli Takımı'ndan 2 gün önce dönen Feghouli, dinlendirilirken, aşil tendonundan sakatlığı bulunan Falcao ile uyluğundan sakatlık yaşayan Lemina, 21 kişilik kadroya yazılmadı. Japonya Milli Takımı ile Dünya Kupası Asya Elemeleri'nde forma giyen Yuto Nagatomo da yedek kulübesinde yer aldı.

Galatasaray-Sivasspor mücadelesinde beşinci gol geldi!

EMRE TAŞDEMİR İLK KEZ

Galatasaray'ın genç sol beki Emre Taşdemir, bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giydi. Geçen sezonun devre arasınada kadroya katılan Emre, 2019-2020 sezonunda sarı-kırmızılı takımla ilk kez bir maça çıktı. Sarı-kırmızılı takımın diğer sol beklerinden Nagatomo Japonya Milli Takımı'ndan yorgun dönerken, Ömer Bayram da orta sahada görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (28)

SİVASLI:

HAYDİ YİĞİDOLAR BASTIRIN UMUGUNE CİNCONUN

10
14
yanıtYanıtla
Kenan:

Başladı yine penaltı kırmızı kart ağlamanın ödülleri her zamanki gibi

12
7
yanıtYanıtla
Co:

Balon terim

9
9
yanıtYanıtla
Ali Büyük:

sikisinca oynat Türkleri hep böyle oluyor ilk basta Türk Sporculari siliyorlar tutusunca vatan millet sakarya

13
5
yanıtYanıtla
İbi:

Demekki kırmızı kart olmasa Sivas bizi yenecek. Son beş dakika da 10 kişiyle 3-2 yapmak kolay değil.Bu takımdan cacık olmaz bu sene.

13
1
yanıtYanıtla
MERT:

HE HE ÖLE İBİŞ

yanıt0
yanıt0
Fenerbahce Şampiyon:

Kardeş Sivasspor cimboma adeta sahayı dar etti,hakem trikosu galatasarayı kazandırmak için yoğun çaba sarf etti,Sivasspor’un iki penaltısı verilmedi,ayrıca babel ve emre mor hakeme yaptıkları el kol hareketlerinden dolayı kesinlikle kırmızı kartla atılsaydı,Galatasaray bugün sahadan boynu bükük olarak ayrılırdı.

6
7
yanıtYanıtla
İbi:

Angut Sivas Beşiktaşı ve Trabzonu da yendi

yanıt0
yanıt0
SOLAK:

Hakemler çalışmış yine cincona hadi bakalım

6
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Şu hakemlerde olmasa işleri zor conconların. Ama salı günü İspanyollar fransız ingiliz kırmalarına en az 2 tane iteler.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title