Haberler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez ilk 15 dakikada 3 gol yedi!

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'e konuk olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir maçın ilk 15 dakikasında 3 gol yedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetti. Galatasaray, Real Madrid maçında ilginç bir istatistiğe imza attı. 4 ve 7. dakikada Rodrigo, 14. dakikada ise Sergio Ramos'un gollerine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez bir maçın ilk 15 dakikasında 3 gol yedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez ilk 15 dakikada 3 gol yedi!

RODRİGO TARİHE GEÇTİ

Öte yandan Real Madrid'in 18 yaşındaki yıldız adayı Rodrigo, Şampiyonlar Ligi'nde 7 dakikada iki gol birden atan ilk oyuncu oldu. Rodrigo, aynı zamanda Raul'dan sonra Real Madrid formasıyla Devler Ligi'nde gol atan en genç oyuncu durumuna geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

YİĞİDO:

REZİLLİKTE BİR REKOR DAHA YANİ. VALLAHİ YETER ARTIK!HAKEMLER VE FEDERASYON SAYESİNDE ŞAMPİYON OLUP BEDAVADAN Ş. LİGİNE GİTMESİNLER. ÜLKE PUANI YERLERDE SAYELERİNDE BAKSANIZA KAÇINCI SIRAYA DÜŞTÜK GS YÜZÜNDEN!!!

10
1
yanıtYanıtla
ahanda belhanda:

gerçekleri tarih yazar tarihi de 6saray

10
0
yanıtYanıtla
ABDÜRRAHİM:

6 SARAY İLKLERİN TAKIMIDIR.

7
0
yanıtYanıtla
CETO:

ohhhhh yarabbim ne guzel ya ohhhh fitih tirim hocalarin hicisi :) hahaha :) :)

6
1
yanıtYanıtla
Ali ayfin:

Yumurta topos

yanıt0
yanıt2
gs:

10 tanede yese aslan aslandır yerse sağlam yer atarsa sağlam atar avrupa takımı olmak zordur yenmekte var yenilmekte yenildikten sonra sayıların bir önemi yok ha 6 ha 10 önemli olan avrupada oynamak o vitrinde boy göstermek nokta

0
6
yanıtYanıtla
HER ŞEYİN BİR İLKİ VARDIR:

dua edin maç gelecek hafta değildi. . ya 13 kasım olsaydı maç, insan yüzüne nasıl çıkacaktınız. .

6
0
yanıtYanıtla
CÜNEYT:

cinconcon oley cinconcon

5
0
yanıtYanıtla
AntiTS:

taraftar bağırıyor ''sabrımız taşıyor adam gibi oynayın''. Sahada 1 tane Türk yok. Kim anlayacak bunu?

4
1
yanıtYanıtla
mme:

Terim durmadan ayağına sıkıyor ne olacak

yanıt8
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title