Haberler

Galatasaray, Midtjylland Forması Giyen Paul Onuachu İçin 7 Milyon Euro Teklif Etti

Güncelleme:

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Midtjylland forması giyen Paul Onuachu için 7 milyon euro teklif etti. Danimarka ekibi ise 10 milyon euro talep etti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için flaş bir iddia geldi. Futbol Arena'da yer alan habere göre Galatasaray, Midtjylland forması giyen 2,01 boyudaki Nijeryalı golcü Paul Onuachu için 7 milyon euro teklif etti. Nijeryalı futbolcunun kulübü ise Galatasaray'dan 10 milyon euro talep etti. Transferde iki kulüp arasında pazarlıklar devam ediyor.

Galatasaray, Midtjylland Forması Giyen Paul Onuachu İçin 7 Milyon Euro Teklif Etti

14 GOL, 5 ASİSTLE OYNUYOR

Bu sezon 25 maçta 14 gol atıp 5 asist yapan Paul Onuachu için Belçika ekibi Genk de önceki günlerde 4,5 milyon euroluk bir teklif yapmış ancak reddedilmişti. Paul Onuachu'nun Danimarka kulübüyle 2021 sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Nijeryalı futbolcu ülkesinin milli takımı ile henüz resmi maça çıkmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Midtjylland Galatasaray Danimarka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

madem golcün yok eren neden kadro dışı adamı oynat hiç olmazsa forvetsiz takımda iş yapardı

0
38
yanıtYanıtla
Yanlış Yanlış:

Mehmet Ekici, Ozan Tufan, Alper Potuk, zamanında almadılar gel sen kimleri al.

1
9
yanıtYanıtla
Lion heart:

Son 3 gün....

1
1
yanıtYanıtla
kayserili sabri:

Ali lukunkuyu anımsattı

1
0
yanıtYanıtla
REX:

bu adam gercekten iyi oyuncu inş gs alır , kesinlikle faydalı olacagına inanıyorum

1
0
yanıtYanıtla
Verjcka:

İskandinav liglerinde oynayan topcuların kondisyonları çok iyi oluyor. . . Türkiye de çok iş yapar ama yetenekli takımlara karşı yeteneksiz kalıyor iskandinav takımları . .

0
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

2 METRELİK ADAM TÜRKİYEDE TOP OYNAYAMAZ. 1, 90 KÜSÜRLÜK ERENE ADIM ATTIRILMAYAN BİR YER BURASI. ÇÜNKÜ BOY ORTALAMASI FUTBOLCULARIMIZDA 1, 75-1, 85 ARASI.

0
1
yanıtYanıtla
kim:

bu arkadaş?

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı YazınMENDUH İŞİYOK:

Fatih hoca kralım diyor takımdan fazla kendini düşünüyor, futbolcu istediğini yapmadıysa para cezası ver, ama oynat sen kadro dışı bırakırsan adam parasını tıkır tıkır alacak yan gelip yatacak değme keyfime. . . . . . . kulüp sana köle nereden bulsun böyle bir dünya var mı?.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title