Haberler

Galatasaray'ın Diagne için Suudi Arabistan Planı

Güncelleme:

Daha önce Gomis ve Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan ekiplerine satan Galatasaray, sezon onunda Diagne içinde aynı planı düşünüyor.

Yaz transfer döneminde Gomis'i 6 milyon Euro'ya Al-Hilal'e, Rodrigues'i de Al-İttihad'a 9 milyon Euro'ya satan Galatasaray'ın gözü kulağı yine Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerde.

FFP gereği transferde 'sattığın kadar al' sınırlamasına takılan sarı-kırmızılılar, bu oyunculardan gelen para ile Emre Akbaba ve Diagne takviyelerinin bütçesini oluşturmuştu. Sezon sonu transfer stratejisi yine Arabistan'dan gelecek tekliflere göre belirlenecek.

BELHANDA: TALİPLERİ VAR

Sabah'ta yer alan habere göre; Devre arasında Al-İttihad'a transferi direkten dönen Belhanda'nın ayrılma şartı yıllık 6 milyon Euro'luk teklif gelmesi... Giuliano ve Rodrigues'i Suudi Arabistan'a götüren William D'Avila, Belhanda'nın menajerliğini aldı. Körfez ülkerinden talibi olan Faslı 10 numara, 10 milyon Euro üzerinde teklif getirirse satılacak.

DİAGNE: ETİKETİ GOLLER

Geçen sezon 29 golle kral olan Gomis, yıllık 8 milyon Euro'ya Al-Hilal'e gitti. Galatasaray'daki performansı tatmin etmese de 26 golle krallıkta rakipsiz olan Diagne de Gomis gibi Suudi Arabistan'ın yolunu tutabilir. İstatistiklere önem veren Körfez ülkeleri için Diagne'nin 2.3 milyon Euro'luk yıllık ücreti sorun değil.

FEGHOULİ: OPSİYONU MEVCUT

Müslüman olan Feghouli, Galatasaray'a imza atarken 2018-19 sezon sonu için sözleşmesine Körfez ülkelerinde geçerli 4 milyon 250 bin Euro'luk çıkış opsiyonu koydurdu. Formunun zirvesinde olan Cezayirli yıldıza Suudi Arabistan ve Katar'dan cazip teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Mbaye Diagne Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (6)

Tim0135:

Lig bitene kdr bu zibidi bi kç gol atsada penaltı menaltı, sezon sonu 8-10 a ne ederse itelense gitse!

6
0
yanıtYanıtla
RVR:

Diagne ve Belhanda paketlenmeli. Onlardan gelen parayla biraz daha disiplinli oyuncular alınmalı.

4
0
yanıtYanıtla
pontun-kemencesi:

albayrak aglaya aglaya satar bunu iyi pazarlamacidir kendileri

0
2
yanıtYanıtla
Hagi10:

Yillar once yazdim belcika takimin kalecisi alin diye courthous almadi gs cok ucuz du simdi bir isim daha soylicem 5 sene sonra yeni nemar ismi rayane bounida yine yaziyorum

0
1
yanıtYanıtla
FM:

Yazik yeteneklerin burda harcaniyor. Baska yerlerde sansini bence

yanıt2
yanıt0
Başka yerlerde şansini bence:

Ben yazayım burdan Ianis Hagi alsınlar 2 seneye 40-45 e gider. Baska yerlerde sansini bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title