Haberler

Galatasaray grubunda kaçıncı sırada? İşte puan durumu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği İspanya'nın Real Madrid takımına 1-0 yenilerek, A Grubu'nda son sıraya geriledi.

İlk hafta maçında deplasmanda Club Brugge ile 0-0 berabere kalan, ikinci haftada sahasında Paris Saint Germain'e (PSG) 1-0 mağlup olan Galatasaray, üçüncü hafta müsabakasında Real Madrid'i Türk Telekom Stadı'nda konuk etti.

Mücadelenin başında Florin Andone ile girdiği pozisyonlardan yararlanamayan sarı-kırmızılı takım, 18. dakikada Toni Kross'un golüyle 1-0 geriye düştü. İlk yarıyı bu skorla geride kapatan Galatasaray, ikinci devrede üretken bir görüntü çizemedi. Rakibinin ataklarında kaleci Fernando Muslera kalesinde gole izin vermeyince maç 1-0 Real Madrid'in üstünlüğüyle sona erdi.

PSG DEPLASMANDA 5'LEDİ

Bu sonuçla Galatasaray 1 puanda kalırken, Real Madrid puanını 4'e çıkardı. Haftaya averajla İspanyol temsilcisinin önünde 3. sırada giren sarı-kırmızılılar, son sıraya geriledi. Gruptaki diğer maçta PSG deplasmanda Club Brugge'ü 5-0 gibi farklı bir skorla geçti. Lider olan Fransız ekibi 9 puana yükselirken, Belçika temsilcisi 2 puanda kaldı.

İşte puan durumu:

1- PSG: 9 puan

2- Real Madrid: 4 puan

3- Club Brugge: 2 puan

4- Galatasaray: 1 puan

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Club Brugge Real Madrid Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

zaza:

şl müziği nasıl? beğendiniz mi? müzikle kendini avutan gariban camia anca böyle rezil olursunuz :)))

7
6
yanıtYanıtla
bu ne lan:

başakşehir şampiyon olsaydı, bundan daha iyi sonuçlar alırdı.

6
7
yanıtYanıtla
BELHANDA:

allah bereket versin türk futboluna 1 puan bile fazla tüm çöpleri galatsarayda toplamışlar fatih terim eski terim değil seriyı neden ısrarla oynatıyorsun adam tüm topları kaybetti bablei neden ıslararla oynatıyorsun aadam tüm topları kaybetti

12
1
yanıtYanıtla
falcao:

siz dua edin ayağım takıldı da düştüm. ben sizinle burda değil dışarda oynucam. şekilsiniz ya

8
3
yanıtYanıtla
OKAN:

hakemlerle şampiyon olup gidersen o lige böyle rezil olursun cincon

7
3
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ44:

HER NE KADAR FENERBAHÇELİ OLSAMDA ÖNCE TÜRKÜM VE BİR TÜRK TAKIMININ ZOR DURUMUNA GÜLECEK VEYA DALGA GEÇECEK KADAR ONURSUZ DEĞİLİM

7
2
yanıtYanıtla
gurbetçi:

Yiğidin Harman Olduğu Yere Malatyaya selam

yanıt1
yanıt2
Kenan:

HANGİ TÜRK TAKIMI TÜRK FUTBOLCU OYNATMAYAN TAKIMDANMI BAHSEDİYORSUN

yanıt2
yanıt0
yazık:

bu maçı almalıydık çok yazık takım dağılıyor yönetimin bu işe dur demesi lazım ocakta artistleri gönderin bartali teknik heyet falan gitsin yeter

4
3
yanıtYanıtla
ali:

Şampiyonlar Ligi''nde gol atamayan tek takım Galatasaray. . . galataasrayada bu yakışır

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title