Haberler

Selçuk İnan: Her türlü fedakarlığa hazırım

Güncelleme:

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, koronavirüs salgını nedeniyle spor kulüplerinin de derinden etkilendiğini belirterek, yönetim kurulunun uygun göreceği her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Selçuk İnan, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan'ın maaşlar konusunda fedakarlık yapma önerileriyle ilgili çağrısına sosyal medyadaki hesabından yanıt verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle zorlu bir süreçten geçildiğini aktaran Selçuk, "Bu sürecin yarattığı sıkıntılar, kulüpleri ve bütün futbol paydaşlarını önemli ölçüde etkiledi. Geçmişte olduğu gibi kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası olan Galatasarayımız için bugün de her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Futbolcu kardeşlerimin de bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinden kuşkum yok. Sayın Başkanımız ve yönetim kurulumuzun takdir edeceği her türlü fedakarlık ve feragati yapmaya hazır olduğumu kamuoyunun ve büyük Galatasaray taraftarının bilgisine sunmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

"BU SALGINI DAYANIŞMA RUHUYLA YENECEĞİZ"

Tecrübeli futbolcu, vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunarak, "Biz, üzüntülerde ve sıkıntılarda ortaklaşabilen bir milletiz. Bu salgını da hep birlikte mücadele ederek, dayanışma ruhuyla yeneceğiz. Bu vesileyle salgın nedeniyle hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan acılı ailelerine sabır diliyorum. Tedavisi devam eden bütün yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Evde kalın, sağlıklı kalın." şeklinde görüş belirtti.

Selçuk İnan: Her türlü fedakarlığa hazırım

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Selçuk İnan Selçuk Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Kadıköy:

Bırak daha futbolu. Sana hala para mı veriyolar. Yeter daha bi doymadınız nereye götüreceksiniz bunca parayı.

8
2
yanıtYanıtla
svs:

zaten 4 senedir boşuna para veriyorlar yürümeye dermanın yok kardeşim yapacağını yaptın git artık

4
1
yanıtYanıtla
Varol66:

Bak Güzel Kardeşim. İyisin Hoşsun, İyi bir Galatasaraylısın ve gerçekten Bu Kulübe çok şeyler verdin. Fakat Sende görüyorsun ki Son zamanlarda olmuyor be kardeşim. Ne kadar istesende olmuyor Selçuk. Bu Takımın Kaptanısın yani Takımı en başta düşünecek kişilerden biri. Fedakârlık deme Vakti geldi kardeşim. Lütfen Ne kendini daha fazle yıprat, Ne de bizi daha fazla üz. Kaptana yakışır bir şekilde Jübileni yap ve bizde seni Gönlümüzde ger zaman hatırlıyalım kardeşim. Yinede seni Seviyoruz Selçuk Ka

5
0
yanıtYanıtla
cemil:

zaten milyon dolarları var fedakarlık yapmaya hazırım diyor. Garibana yardım edin gün bugündür. Memlekette aç, işsiz sayısı virüsten öncede vardı ama şuan acayip büyüyecek bu rakam.

3
0
yanıtYanıtla
feda:

senin yapacağın en büyük fedakarlık, o formayı çıkartmaktır selçuk efendi.

2
1
yanıtYanıtla
cimbomm:

Kararı bırakın kendi versin. Yaptığı hizmetleri ve duruşunı kimse unutamaz. Selçuklar böyle yıpratılmamalı.

yanıt0
yanıt0
cımbomlu:

beyler adam ben messıyım demıyor cok faydasını gorduk yedek kaldı gıkı cıkmadı bence ıyı bır galatasarylı bıraz saygılı olalım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title