Haberler

G.Saraylı Yönetici Abdurrahim Albayrak: Transfer Yapacağız, Olumsuz Bir Durum Yok

Güncelleme:

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşünce yaptığı açıklamada transfer yapacaklarını ve her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü, transfer konusunda futbolcu arayışlarının sürdüğünü ve kulüp tarafından açıklanmayan duyumlara itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu. Ara transfer döneminde kadrosunu 3 oyuncuyla güçlendiren Galatasaray'dan transfer açıklaması geldi. Sarı- kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada futbolcu arayışlarının sürdüğü belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Galatasaray Camiası, Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir. Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir. Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır. Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz. Camiamıza saygıyla duyururuz."

ABDURRAHİM ALBAYRAK: HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşü havaalanında transfer konusunda açıklamalarda bulundu.

İşte Albayrak'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bir çok futbolcuyla görüştük Dubai'de. Alan ile ilgili kendisiyle ve kulübüyle anlaşmıştık. Her şey yolunda gidiyor fakat transfer yattı haberleri çıktı. Alan gelmek için elinden geleni yapıyor. Pato'ya gelince kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Kendileri ve futbolcuyla görüştük. Kendi kulübüyle bir hesabı olduğu için süre istedi. Her şey yolunda gidiyor. Galatasaray transferleri yapacaktır. Aşağı yukarı 10 futbolcuyla görüşme halindeyiz. Bu futbolculardan 2-3 tanesini takıma kazandıracağız."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

ŞAPKACI:

ABDÜRRAHİM DİYORSA DOĞRUDUR. ADAM EĞİK BÜĞÜK KONUŞMAZ, YAPAMAYACAĞI SÖZÜ VERMEZ SÖZ VERİRSE TUTAR O BİR RİZELİDİR ''''HEMŞİNLİ'''' DEĞİLDİR.

10
8
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUT:

KİME GÜVENDİYSEK O GÜVENİ KULLANIYOR. YILLARCA ABDURRAHİM GEL ABDURRAHİM YÖNETİMDE OL DEDİK HEP A. RAHİM VARSA SIKINTI YOKTUR DEDİK AMA SON ZAMANLARDA HAREKETLERİ İLE İYİCE KREDİSİNİ BİTİRDİ. TRANSFERİ BİZDE M. EDİYORUZ NEDİR YA KAÇ AYDIR ARA DÖNEMİ BEKLİYORUZ FORVET ALIN DİYE DOLAŞIP DURUYORSUNUZ RODRİGUES-OZAN-SERDAR GİTTİ PARALAR NEREYE GİTTİ SEMİH İ ALABİLDİNİZ ÇEKYA DA KADROYA GİREMEDİ BURADA NE VERİM ALACAKSINIZ YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN ESKİ A. RAHİM OLARAK KAL EN İYİSİ

10
4
yanıtYanıtla
Öztürk:

Fatih hoca gel Hagi gibi hem antrenör ol hem baskan.

8
3
yanıtYanıtla
GS:

Güzel fikir

yanıt0
yanıt0
GÜNEY:

YKACAKLAR O KULÜBÜ YAKACAKLAR FORVET ALIN ACİL

3
7
yanıtYanıtla
CİMBOM pendik:

şu galatasarayı eleştirenler galtasaraylı gibi görünen yorum yapan fenerli pisliklerdir

6
2
yanıtYanıtla
12345:

DOĞMA BÜYÜME GALATASARAY''LIYIM DEDİĞİNE KATILMIYORUM. ÇÜNKÜ TAKIMDA AYAĞINDA TOP TUTAN BİKAÇ FUTBOLCUDAN BİRİSİ OLAN RODRİGUES İ SAT-OZAN I SAT(F. TERİM DEVRE ARASINDA SATILMASINI UYGUN BULMUYORUM DİYE AÇIKLAMA YAPMASINA RAĞMEN)-SERDARI KADRO DIŞI BIRAK KİM OYNACAK ? SEZON BAŞINDA GOMİS''İ SATTILAR Ş. LİGİ MAÇLARINDA FORVETSİZLİK YÜZÜNDEN KAÇ MAÇ KAYBETTİK. ARA SEZONU BEKLEDİK EREN''İ DE KADRO DIŞI BIRAKTIK HALEN 1 TANE FORVET YOK AVRUPA - LİG MAÇLARINDA KİM OYNACAK? ANLAT BİLELİM

yanıt5
yanıt0
DOĞRUCU DAVUT:

MODESTE''Yİ ALICAZ- ALIYORUZ- ALAMADIK- ALMADIK OLDU. SEZON ARASI İYİ TRANSFERLER BEKLİYORUZ KAYNAK BULMAK İÇİN OZAN-RODRİGUES SATILDI (Kİ OZAN VE RODRİGUES YAŞI İTİBARİYLE BELKİ İLERİDE DAHA YÜKSEK Bİ RAKAMA SATILABİLİRDİ)SERDAR AZİZ-EREN KADRO DIŞI KALDI (TAKIMDA FORVET YOK)TARAFTAR TRANSFER İ M. EDİYOR DİYE SORULDUĞUNDE ''''BİZDE M. EDİYORUZ'''' DİYEN Bİ ZİHNİYET SENCE NASIL BAŞARILI OLUR. 3 GÜNDÜR DUBAİ DE AMA ELİ BOŞ GÖZÜ YAŞ DÖNDÜ. KREDİSİNİ TÜKETMEYE YAKINLAŞTI.

yanıt3
yanıt0
JÜPİTER sk:

Müsaadenizle şu 1907 çınar ağacının altına bir su döküp geliyorum

5
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

İnşaatçıdan transfer bekleyen masum köylüler. Pardon conconlar. Siz dua edin çimento alıp gelmedi. Gerçi aldıkları TOPçularda kalan çıktı. Çok güldük şu habere arkadaş. Neyse onların hayalleri var. He He diyin geçin millet...

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title