Haberler

Galatasaray, Duhan Emir'i Başakşehir Maçında Konuk Edecek

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe'deki stat ve müze gezisi sırasında Galatasaray armalı kıyafeti ters giydirilen minik taraftar Duhan Emir'i Medipol Başakşehir maçında konuk edecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Minik taraftarımız Duhan Emir'in geçtiğimiz günlerde okul gezisiyle katıldığı rakibimizin stadyumundaki müze turunda yaşadığı üzücü olaya dair haberler sosyal medyada yer bulmuştu. Başkan yardımcımız Yusuf Günay ve yönetim kurulu üyelerimiz, yoğun çabalar sonucunda Duhan Emir ve ailesine ulaştı. Kulübümüz, Duhan Emir ve ailesini 19 Mayıs Pazar günü oynayacağımız Medipol Başakşehir maçında Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayacak." denildi.

Açıklamada, başkan Mustafa Cengiz ve futbol takımıyla tanışacak Duhan Emir'in maç öncesi futbolcularla seremoniye katıldıktan sonra karşılaşmayı tribünlerden takip edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (13)

UA 34:

ALİ KOÇ VE SEMİH ÖZSOY G. SARAY DÜŞMANLIĞI VE KISKANÇLIĞI , GS Lİ ÇOCUKLARA KİN GÜTMEYE VARMIŞTIR. STATTA KÜÇÜK GS LİYE YAPILAN EN BÜYÜK İSPATIDIR. K DEDİKODU YAPMA, DELİKANLI OL FENERKOLİK. ORG

45
6
yanıtYanıtla
6s:

yürü git lan. Türk futbol tarhinin kara lekesisiniz.

4
21
yanıtYanıtla
ua 34:

6S RUMUZLU ÖNCE İÇİNDE BİR ÇOCUK(İNSAN) SEVGİSİ OLSUN TERBİYESİZ, AHLAKSIZ.

yanıt1
yanıt0
BJK:

BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE ADALET HERKESE EŞİT OLMALI . KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA YAPILAN BU HAREKET ADALET KARŞINA ÇIKARILMALI. KENDİM ADINA VE TÜM TÜRKİYEDEKİ BENİM GİBİ DÜŞÜNENLER ADINA FENERBAHÇEYİ KINIYORUM.

19
3
yanıtYanıtla
UA4:

bugün 17 mayıs. şanlı GALATASARAY ımızın UEFA kupasını kazanma yıl dönümü (17 mayıs 2000) KUTLU OLSUN! BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU !

16
1
yanıtYanıtla
adını yaz:

fener olacağına önce adam ol

14
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bir Kücücük Çocugun üstündeki Formasina bile tahamül edemeyen bir zihniyten ne beklersiniiz.Ben sn Mustafa Cengiz baskanin yerinde olsam bu jest yetmez .Fb,ye gönül vermis bir grup Fb formali Cocugu davet eder GS müzesini gezdirtiririm.Cocuklarda iki takim arasindaki farki görsünler..

15
0
yanıtYanıtla
ultraslan beyoğlu:

BU MİNİK GS TARAFTARI YAKIŞIKLININ İNTİKAMINI MEDİPOL MAÇINDA PAZAR FB YÖNETİMİNİ PROTESTO EDEREK YAPACAĞIZ, HERKES GÖRECEK BUNU. SAHAYI HEM MEDİPOLE HEM DE ONUN DESTEKÇİSİ (YARDAKÇISI) F. BAHÇE YE DAR EDECEĞİZ.

14
0
yanıtYanıtla
selo:

Sizin kazandığınız herşey haram. aslında sizi bu ligden çıkarmaları gerekiyor.

2
7
yanıtYanıtla
osman:

bravo

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title