Haberler

Galatasaray'dan Medipol Başakşehir'e Abdurrahim Albayrak yanıtı

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü, geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir tarafından Abdurrahim Albayrak ile ilgili yayımlanan mesaja cevap verdi. Yapılan açıklamada, "Yeterli tarihi ve taraftarı olmayan bir kulübün bu durumu algılamasının zaman alacağı aşikardır." kısmı dikkat çekti.

Galatasaray Kulübü, Medipol Başakşehir'in Abdurrahim Albayrak ile ilgili yayınladığı mesaja cevap verdi. Galatasaray'ın konuyla ilgili "Bir kulübün 6222 sayılı kanun hakkındaki açıklamasına dair" başlığıyla yaptığı açıklama şöyle:

"GERÇEKLER YERİ VE ZAMANI GELİNCE ORTAYA ÇIKAR"

"Değerli bir yöneticimize 6222 sayılı kanun kapsamında 5.000 TL idari para cezası verilmesini, bir kulübün resmi web sitesinde hukuki zafer kazanmış gibi beyan ve ilan etmesini hayretle karşıladık. Galatasaray Spor Kulübü ve yöneticileri her zaman yasa ve kurallara bağlı bir gelenekten gelmektedirler. Gerçeğin yeri ve zamanı geldiğinde ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır. Buna ilahi adalet de dahildir. Yeterli tarihi ve taraftarı olmayan bir kulübün bu durumu algılamasının zaman alacağı aşikardır."

Medipol Başakşehir konuyla ilgili daha önce şu mesajı yayınlamıştı:

"Kulübümüz ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ, bir kulüp yöneticisinin 'Sporda şiddeti teşvik edecek şekilde basın ve yayın yoluyla açıklamada bulunma' eylemi nedeniyle öncelikle ilgili kişinin 6222 sayılı Kanun'a muhalefet ettiğinin tespiti ile bu kanun uyarınca idari para cezası uygulanması, bu cezanın ilgili kişinin spor yöneticisi olması sebebiyle artırılması ve idari tedbir olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklama kararı verilmesi talebi ile suç duyurusunda bulunmuştur. Bu başvuru üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca verilen karar ile, ilgili şahsın 6222 sayılı yasayı ihlal ettiği tespit edilmiş ve kendisinin ilgili kanunun 22. maddesi gereğince 5000 TL idari para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

"SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

İlgili yönetici, hatırlanacağı üzere "Bildiğim bir çok şey var. Bana söylenen çok şeyler var. Zamanı geldiğinde paylaşacağım" demiş, defalarca kendisini bildiklerini söylemeye davet etmemize karşın söylediği sözlerin arkasında duramamıştır. İlgili yönetici, kendisini suçlu bulan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın vermiş olduğu kararın kesinleşmesi ile birlikte idari para cezasını ödemiş ve hakkında kurulan hüküm kayıtlara geçmiştir. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak, Türk futbolunun gelişimi ve temiz oyun için kulüp yöneticilerinin ve teknik sorumlularının bu ve benzeri şekilde asılsız ve ispat edemeyecekleri iddialardan kaçınmalarını, aksi halde iddiaların kanıtlarla ortaya çıkarılması için sonuna kadar takipçisi olacağımızı belirtiriz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Başakşehir Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

500

Yorumlar (36)

xyyx:

olay başakşehirle galatasaray arasında ama müdahil olanlar hep kuş beyinliler. . 6 yıldır tek kupaları yok burda ahkam kesiyorlar. . hadi yuvanıza aklınızın yetmediği şeylere bulaşmayın. .

12
7
yanıtYanıtla
d:

ağlama

yanıt2
yanıt4
çünkü bu sene fbyi şampiyon yapacaklar:

hepsi birlik. Başak mevlüdü bedava verdi fb ye(visca boş kalelere ataması devre arası fb deymiş medyada çıktı-500 bin euro istedi gs den başak)) çrize yarı fiyatına muriçi verdi. 500 bin usd açıktan alacakmış sponsorlukla. kayseri türüç ü yarı fiyatına verdi. sn orman ve sn koç devamlı bildiri yayınlıyor.

yanıt8
yanıt3
a:

salatasaray

8
10
yanıtYanıtla
musa:

8 puan gerideyken öyle söylemiyordunuz hergün ağlama duvarına gidip ağlıyordunuz hani bildiğiniz bişeyler vardı açıklıyacaktınız. EZİK CİN CON senin tarihin karanlık işlerle dolu be

6
9
yanıtYanıtla
falzao:

8 de kapanır 18 de diyorduk boş yapma

yanıt0
yanıt2
ingiltere hollanda:

hani var kayıtları açıklanmıyordu? açıklasınlar güveniyorsa tff.

yanıt1
yanıt1
ult:

mu-sa bu isim sana yakısmıyor, musa kutsal bir isimdir , küfür ve hakaret etmez , EZİK olmalı ismin, spor ahlakında uzaksın yazık ..

yanıt0
yanıt1
Hacı Arif Efendi:

Türkiye de futbol Galasaray''a karşı oynanan bir oyundur. Büyük küçük takım farketmez. Bu takımların hayalleri Galatasaray''ın gerçekleridir. UEFA kupası, Avrupa Super Kupası, yirmiki lig şampiyonluğu, en fazla Türkiye kupasını kazanan takım ve daha nice başarılar. Başakşehir lig şampiyonluğu yok. Türkiye kupası yok. Avrupa kupaları üçüncü ön eleme ve elendi. (Beşiktaş-Fenerbahçe-Trabzonspor olsa kesin turu geçerler)Neyin kafası Abdürrahim bey''le uğraşmak kardeşim.

6
6
yanıtYanıtla
nwa:

Başka takım için söylenen sözü, kendi takımına uyarlayıp karşısındaki takım taraftarlarını kendi gibi sazan sanan başka kimse yoktur.

yanıt6
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title