Haberler

Galatasaray'da yedeklerden Terim'e sitem: Biz iyi oynasak bile formayı onlar giyiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Madrid'e yenildiği maç sonrasında sarı kırmızılı ekipte forma şansı bulamayan isimler sitem etti. 3-4 futbolcunun, "Biz iyi de oynasak sonuçta formayı onlar giyiyor" tepkisinde bulundu.

Çıktığı 3 Şampiyonlar Ligi maçında sadece 1 puan toplayan ve dün Real Madrid karşısında kalesinde 10'dan fazla net pozisyon gören Fatih Terim'in kadro tercihleri bazı futbolcuları huzursuz etmiş durumda.

YEDEK KALANLARDAN TEPKİ

Akşam'ın haberine göre; Tecrübeli teknik adamın performansları kötü de olsa sürekli olarak Belhanda, Babel, Mariano, Feghouli, Marcao gibi isimlere şans vermesi yedek kulübesinde oturan oyuncuların moralini bozarken takımda 3-4 futbolcunun "Biz iyi de oynasak sonuçta formayı onlar giyiyor" serzenişinde bulundukları öğrenildi.

Dün akşam Real Madrid önünde Babel, Mariano, Marcao, Belhanda ile tam 72 top kaybı yapan Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir kaos yaşanırken, Terim'in hafta sonu ezeli rakibi karşısında sahaya süreceği 11 ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.

TERİM'DEN RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Emre Mor hatta Yunus Akgün gibi futbolcuları hamle oyuncusu olarak kullanan Fatih Terim'in radikal değişiklikler yapması beklenirken, sarı kırmızılı kulübün Ocak ayı hamleleri ise merakla bekleniyor.

Galatasaray'da yedeklerden Terim'e sitem: Biz iyi oynasak bile formayı onalar giyiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (55)

YAZIKK:

BU ADAM MİLLİ TAKINDA DA AYNI KENDİ BİLDİĞİNDEN ŞAŞMAZ HATIR GÖNÜL GAZ İLE BURALARA GELDİ ARTIK TAKIM GAZ KAÇIRIYOR

29
3
yanıtYanıtla
Tarafsız GS''li:

Galatasarayın sorunları Galatasaraylıları ilgilendirir 20 yıldır CL yüzü göremeyenler 2 yıllık mazisi olanlar 2 puanlı sistem de şampiyonluk alanlar bu konu da lütfen yorum yapmasın bizim sorunumuz real madride nasıl yeniliriz hesap edin seviyeyi hiçbir zaman böyle sorunlarınız olmadı siz bizi anlayamazsınız. :)

8
15
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Aslında haklısın. Ama sizin bu senede şampiyon olmanız için 4 puanlık sistem getireceklermiş. Herkesin galibiyeti (3) sizin galibiyetler (4) puan olacakmış! Ama şu Avrupa da bari 1 gol atsanız.

yanıt13
yanıt5
yorum:

anca müzik dinleyip geliyorsunuz 1 tane yedik diye seviniyorsunuz yenmekten bahsediyor. daha gol atamamış konuşuyor

yanıt11
yanıt4
XXXL:

BABANIZ BEŞİKTAŞ.

6
13
yanıtYanıtla
1234:

Dedi kümede kalma mücadelesi veren kara Karga

yanıt7
yanıt1
GS:

Ulan Fatih bizi fenerlilere döndürdün Kafam önde eğik ezik dolaşmaktan bıktık artık Çek git bu takımdan

11
4
yanıtYanıtla
yerli ve milli BJK:

Zaten ortada bi GS yok ki hepsi yabancı karma bi takım bana hiç bişey ifade etmiyo türkiye adına yani R. madrid le oynadı ama beni gururlandıracak bi takım yok ortada hepsi yabancı yerli olan yok nerdeyse

10
4
yanıtYanıtla
GÖNDERİLSİN KÜFÜRBAZ BELHANDA:

BELHANDAYI BİR DAHA FORMAMIZLA GÖRMEK İSTEMİYORUZ. . . . . . . . . . . . . . . .

11
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Yakında paratör de kaçar diğerleri gibi avrupaya... Hain bunlar....

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title