Haberler

Galatasaray'ın galibiyet hasreti 12 maça çıktı!

Güncelleme:

Galatasaray, Club Brugge beraberliği ile Avrupa'daki galip gelememe serisi devam etti. Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarındaki son galibiyetini geçtiğimiz sezon sahasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi ilk grup maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova karşısında 3-0'lık skorla aldı. Cimbom bu maçla birlikte 10 Şampiyonlar Ligi, 2 de Avrupa Ligi maçından galip ayrılmadı (8 mağlubiyet, 4 beraberlik).

ADEM BİR İLKİ YAŞADI

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Adem Büyük, Club Brugge maçında kariyerinde bir ilki yaşadı. Kariyerinde ilk Şampiyonlar Ligi maçına Real Madrid ile deplasmanda oynanan müsabakada çıkan Büyük, ilk golünü de Brugge'a attı. Müsabakanın 11. dakikasında Ömer Bayram'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan 32 yaşındaki futbolcu topu kontrol ettikten sonra yaptığı düzgün vuruşla ağlarla buluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Club Brugge Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları!
500

Yorumlar (12)

Fatih terim:

Ozur dilerim herkesden. Turkiye ligi gibi sanmistim. Maclara cikmadan ayarlariz diye dusunmustum.

6
2
yanıtYanıtla
GSLİ:

MAÇ AYARLAMAK SİZİN GİBİ NİHATIN ÇOÇUKLARI YAPAR

yanıt2
yanıt9
GFB:

Çünkü maçlar masada değil sahada oynanır imPARAtor

6
0
yanıtYanıtla
Kenan:

Birde sorsan Avrupa takımıyız derler ülke puanını kimlerin düşürdüğü ortada

5
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Hala 20 yıl öncesinin hayal alemindeler ya. . Bırak uyandırma.

yanıt2
yanıt0
MURAT:

SON 28 AVRUPA MAÇI''NDA SADECE 2 GALİBİYET SONRA BEN ŞAMPİYONLAR LİGİ MÜZİĞİNİ ÖZLEDİM

4
0
yanıtYanıtla
Murat:

Paris Sen Germainden 6 değilde 5 yersek gruptan çıkabiliyor muyuz ?

4
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Direk yarı final oynuyorsunuz. .

yanıt2
yanıt0
veli:

avrupada maçlar sahada oynanıyor bizdeki gibi masa başında değil

4
0
yanıtYanıtla
ALİ:

BENCE GS NİN BU GRUPTA 2 PUAN ALABİLMESİ BAŞARIDIR BUNU KÜÇÜK GÖRMEK HAKİR GÖRMEK ADINA SÖYLEMİYORUM İNANIN BEN ŞAHSEN MAÇLAR BAŞLAMADAN GS NİN PSG VE REAL MADRİD MAÇLARINDAN FARKLI MAĞLUP OLACAĞINI BRUGGE YE DE BİRER FARKLI SKORLA 2 MAÇTA DA YENİLİP BU GRUPTAN PUANSIZ AYRILACAĞINI DÜŞÜNMÜŞTÜM

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title